Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin’de Bu Yatırımcı Grubu Panik Satışı ile Düşüşü Derinleştirebilir!

Kripto para analisti James Check, yatırımcıların panik yapmaya çok elverişli olduğunu söylerken mayıs ayında yaşanabileceklere dikkat çekti.

James Check (CHECKMATEY) 1 Mayıs tarihinde kripto para piyasası özelinde detaylı bir rapor paylaştı. Söz konusu raporda yaşanan son düşüşlerin ardından son dönemde alım yapan kısa vadeli Bitcoin yatırımcılarının ortalama %3 zararda olduğunu belirten analist, bu yatırımcıların paniğe kapılma olası en yüksek yatırımcı grubundan olduğunu öne sürdü.

Bununla birlikte “mayısta sat ve git” mottosunun yeni bir satış baskısı yaratabileceğini dile getiren deneyimli isim, lokal dip seviyesinin henüz görülmemiş olabileceğini ima etti.

Check tüm bu olumsuzluklara rağmen boğa piyasasının bittiğini işaret eden bir sinyal olmadığını ve tüm kayıpların telafi edilebileceğini vurguladı:

Bu son alıcılar istatistiksel olarak paniğe kapılma olasılığı en yüksek olanlardır. En önemlisi, kısa vadeli sahiplerin zarara geçmiş olması dünyanın sonu ya da boğa piyasasının sonu değil. Zararlar oalbilir ama telafi edilebilir ve edilmiştir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!