Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin’de Bu Yatırımcılar 850 Milyon Dolarlık Satış Yaptı: Ellerindekileri Kaptırıyorlar Mı?

Bitcoin’in son fiyat artışını fırsat bilen kısa vadeli yatırımcılar, yaklaşık 850 milyon dolar değerinde 14.816 BTC’yi elden çıkardı.

AliCharts kullanıcı adıyla tanınan bir analistin Twitter’dan 10 Eylül tarihinde yaptığı paylaşıma göre son yükseliş ile birlikte kısa vadeli yatırımcılardan çok fazla Bitcoin satışı meydana geldi. Analiste göre bu gelişme, özellikle kısa vadeli Bitcoin sahiplerinin fiyat dalgalanmalarında kar realizasyonuna yöneldiğini gösteriyor.

Analist yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

Kısa vadeli Bitcoin sahipleri, son fiyat artışını değerlendirerek yaklaşık 850 milyon dolar değerindeki 14.816 BTC’yi elden çıkardı.

Kripto para piyasalarında kısa vadeli yatırımcıların bu tür hareketleri, fiyatta dalgalanmalara yol açabiliyor. Büyük miktarda Bitcoin’in piyasaya sürülmesinin fiyat üzerinde baskı yaratabileceği gibi aynı zamanda uzun vadeli yatırımcılar için alım fırsatları doğurabileceği öngörülüyor.

CoinGecko verilerine göre Bitcoin yaklaşık 3 gün içerisinde %10 yükseliş performansı göstererek 52.500 dolardan 57.500 dolara ulaştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!