Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin’de Düzeltme İhtimali, Mike Novogratz’ı Endişelendiriyor

Kripto para sektörünün en önde gelen isimlerinden olan Galaxy Digital adlı kripto para yatırım şirketinin kurucusu ve aynı zamanda CEO’su olan Mike Novogratz, yaptığı açıklamada kripto para sektöründeki son durumu mercek altına aldı.

Bir süredir yatay bir seyir gösteren ve 10 bin doların bir üstüne, bir altına inerek ‘hareketsiz’ günler geçiren Bitcoin ile ilgili olarak değerlendirmeler yapan usta yatırımcı, şu anda lider kripto para biriminin bir nevi ‘duraklama’ döneminde olduğunu ifade etti.

‘Novo’ lakabı ile de bilinen başarılı isim, bu sürecin uzamasının ise kendisini endişelendirebileceğini söyledi.

Konuyla ilgili CNBC’nin merakla beklenen ve büyük bir ilgiyle izlenen programı Squawk Box’a konuşan usta isim, şunları söyledi:

”Bitcoin tekrardan 5 bin dolar olur mu? Açıkçası bunun olacağını pek zannetmiyorum. Ancak eğer 8500 doların altına inerse, işte o zaman ben biraz endişelenmeye başlarım. 6 bin doların altında ise, bu endişe kat sayım çok ama çok fazla artar.”

Novogratz, daha önce yaptığı açıklamada ise Bitcoin’lerinin bir kısmını 14 bin dolar seviyesinde sattığını ifade etmiş ve lider kripto para biriminin bir süre 10 ila 14 bin dolar arasında gidip geleceğini düşündüğünü sözlerine eklemişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment