Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin’de Görünüm Nasıl? Kripto Dünyasında Boğa Hareketini Musk’ın Yeni Gözdesi WSM Başlatabilir Mi?

Bitcoin (BTC) ve kripto para piyasasında boğa hareketini Elon Musk’ın yeni gözdesi meme coin Wall Street Memes (WSM) başlatabilecek mi?

ABD Merkez Bankası (Fed) çarşamba günü, faiz oranlarını yirmi yılı aşkın bir sürenin zirvesi olan yüzde 5,25 ila yüzde 5,5 aralığında sabit tuttu. Son karar, Fed’in Mart 2022’de başlayan enflasyon konusundaki proaktif duruşunu sürdürüyor. Duraklamaya rağmen, Fed Başkanı Jerome Powell politika duyurusu sonrası yaptığı açıklamada, bu yıl içinde başka bir faiz artışının mümkün olduğunu söyledi ve analistler bu nedenle çarşamba günkü Fed duyurusunu “şahin bir duraklama” olarak adlandırdı.

Bununla birlikte, stratejik değişiklik 2024 için revize edilen tahminde açıkça görülüyor. Fed, daha önce öngörülen yüzde 4,6 yerine yüzde 5,1’e bir düşüş planlıyor.

Faiz kararının ardından Bitcoin (BTC) 1’in biraz üzerinde düşüş kaydettikten sonra toparlandı. 27 bin dolar civarında işlem gören BTC hâlâ aylık en yüksek seviyelere oldukça yakın.

Bu son duyurunun Bitcoin piyasasındaki duyarlılığı çok fazla etkilemediği görülüyor. Bu durum, yatırımcıların 2024 yılında yeni bir faiz indirimi döngüsünün başlayacağını öngörmeye devam etmesinden kaynaklanıyor olsa da şu anda bu indirim döngüsünün daha az agresif olacağı tahmin ediliyor.

Beklenen Boğa Koşusu ve Wall Street Memes

Yatırımcılar şu anda Bitcoin’in son birkaç haftalık 25 bin ila 28 bin 500 dolar aralığından çıkmak için yeterli fiyat ivmesi yaratıp yaratamayacağını değerlendiriyor. Ayrıca yaklaşan Bitcoin yarılanması ve gelecek yıl beklenen boğa koşusundan da oldukça umutlular. Ancak boğa hareketinin nasıl başlayacağı da merak konusu. Bu bağlamda son günlerde oldukça konuşulan ve Elon Musk’ın yeni gözdesi olduğu iddia edilen Wall Street Memes coin’i inceleyeceğiz.

Wall Street Memes Heyecanı Sürüyor

Meme coin çılgınlığı Pepe coin ile bu yıl nirvanaya çıktı. PEPE bu yılın başlarında yüzde 10 binlik yükselişiyle yatırımcıları şoke ettiğinden beri, aynı patlayıcı büyüme potansiyelini sunabilecek bir sonraki meme coin’i arıyorlardı.

Şimdilerde ise 25 milyon doların üzerindeki ön satışıyla dikkatleri çeken Wall Street Memes ön plana çıkıyor.  2023’ün en büyük ve en heyecan verici altcoin ön satışlarından biri olan WSM satış öncesi etkinliği yakında sona eriyor. Ön satışın bitimine yaklaşıldıkça Wall Street Memes token satın alanların sayısı ise çoğalıyor.

Uzmanlar tarafından bir sonraki potansiyelli meme coin olarak kabul edilen Wall Street Memes, 27 Eylül’de birden fazla öne çıkan kripto borsasında piyasaya sürülecek. Ön satış ise 25 Eylül’de TSİ 21.00’de sona erecek. Wall Street Memes token satın alan yatırımcılar lansmandan sonra tokenlerini talep edebilecekler.

Ön satış aşamasında 25 milyon doların üzerinde para toplamasına rağmen, yatırımcıların tokeni 0,0337 dolarlık ucuz bir fiyattan alabilecekleri kısıtlı zamanı olduğundan WSM için hâlâ büyük bir talep var.

Güçlü bir topluluk desteği, başarılı bir meme coin projesinin temel taşı olarak biliniyor. Wall Street Memes’in en parlak olduğu yer de tam olarak burası.

WSM token, 2021’deki tarihi GameStop açığa satışı sırasında finans dünyasını sarsan efsanevi Wall Street Bets Reddit topluluğundan esinlenmişti. Bu, küçük yatırımcılardan oluşan bir ordunun Wall Street’in gücüne karşı çıkıp kazandığı nadir olaylardan biriydi.

Wall Street Memes grubu aynı zamanda baskın bir sosyal medya oyununa sahip. Finansla ilgili komik meme’leri sayesinde en trend çevrim içi trading topluluğu olarak kabul ediliyor. Sosyal medya sayfalarında ayda 40 milyondan fazla gösterim topluyor. Ayrıca 1 milyonu aşkın bir internet topluluğu bulunuyor.

Dahası, projenin arkasındaki geliştirici ekip Web3 alanında güçlü bir geçmişe sahip ve bu büyük hayran kitlesinden nasıl faydalanacağını çok iyi biliyor. Bir önceki girişimi olan Wall St Bulls NFT koleksiyonu sadece 32 dakika içinde satılmış ve 2,5 milyon dolar gelir elde etmişti.

Wall Street Memes, Elon Musk Etkisinde

Elon Musk’ın meme coin piyasası üzerinde güçlü bir etkiye sahip olduğu herkes tarafından biliniyor. Tesla ve X’in (Twitter) sahibi, Dogecoin’in piyasa değerine göre en büyük meme token haline gelmesinde çok önemli bir rol oynamıştı.

Uzmanlar Elon Musk etkisinden ayrıntılı olarak bahsetmiş ve Dogecoin’de nasıl patlayıcı fiyat artışlarına yol açtığını vurgulamıştı. Musk’ın sadece tek bir kelime içeren tweet’i bile DOGE’da ralli başlatmıştı.

Doge, milyarder ismin desteğinden yararlanan tek meme coin de değil. LADYS tokeni, Musk’ın Twitter’da bir Milady maker meme’i paylaşması nedeniyle yüzde 5 binin üzerinde yükselmişti.

Şimdi, WSM’nin Elon Musk’tan büyük bir destek alacak bir sonraki token olabileceği söyleniyor. Musk Wall Street Memes Twitter hesabıyla zaten birçok kez etkileşime girmişti.

Komik meme’lerin büyük bir hayranı olan Musk’ın bu etkileşimleri sayesinde birçok yatırımcı Wall Street Memes token satın almaya yönelmişti.

Fiyat hareketinden en üst düzeyde yararlanmak isteyen yatırımcıların Wall Street Memes’i ön satışta satın almaları gerekiyor. Token banka kartları aracılığıyla veya ETH, BNB, USDT takas edilerek satın alınabilir.

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!