Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin’de Gözler Bu Bölgeye Çevrildi

Geçtiğimiz günlerde 7 bin 400 dolara kadar yükselen Bitcoin fiyatı şu anda 6 bin 900 doların biraz altında seyrediyor. Bir süredir bu bölgede sıkışan Bitcoin’in bir sonraki durağının neresi olacağını kestirmek bir hayli güç. Ancak analistlerin işaret ettikleri seviyelere bakarak BTC’nin yükselişe/düşüşe geçmesi halinde nereye doğru ilerleyeceğini kestirmek mümkün.

400 Dolarlık Boşluk

Bitcoin için adeta psikolojik bir eşik haline gelen 7 bin dolar seviyesi şu anda önemli bir rol oynuyor. Yerli kripto para yorumcularına göre yatırımcıların şu anda özellikle 7 bin-7 bin 100 dolar seviyelerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Rookie bu sabah paylaştığı bir grafikte BTC’nin asıl aşması gereken noktanın 7 bin 200 dolar olduğunu, bu seviye aşılıncaya dek fiyatın 6 bin 600-7 bin dolarlık bölgede ilerleyebileceğini söyledi.

Buna benzer bir yorumu Dr. Hardfork’tan da gördük. Kendisi de sabah saatlerinde bir grafik paylaşarak Rookie’ninkine benzer bir şekilde 6 bin 700-7 bin 100 dolar aralığına dikkat çekti. BTC’nin 200 saatlik hareketli ortalaması 7 bin-7 bin 100 dolar aralığında olduğu için bu bölgenin bu kadar önemli olması pek şaşırtıcı değil.

Yükselişe Geçebilir

Scott Melker kısa süre önce paylaştığı bir grafikte hemen hemen 6 bin 900 dolar seviyesine dikkat çekti. Kendisinin tahminlerine göre BTC’nin günü bu seviyenin üstünde kapatması fiyatın yükselişe geçeceğine dair bir işaret olabilir.

Böyle bir senaryoda Bitcoin’in ilk hedefinin 7 bin 200 dolar olması mümkün görünüyor. Bu noktada geçtiğimiz günlerde olduğu gibi yine Crypto Michael’ın yorumunu hatırlatıp 7 bin 200 dolar bölgesine dikkat çekebiliriz. Kendisinin tahminine göre BTC’nin 6 bin 900 doları aşması, bir sonraki hedefin 7 bin 200 dolar olacağı anlamına gelecek.

Belki şu an için çok iyimser bir senaryo olacak ama BTC’nin bir şekilde 7 bin 200 doları aştığını varsayalım. Böyle bir durumda bir sonraki önemli noktanın 7 bin 800 dolar seviyesi olacağını biliyoruz. Necro da bir süredir bu seviyeye dikkat çekiyor ve 8 bin 600 dolar seviyesine işaret ediyor. Kendisinin tahminlerine göre BTC’nin önündeki 7 bin 200 ve 7 bin 800 dolar engellerini aşması, bir sonraki hedefin burası olacağı anlamına gelebilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment