Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin’de Kritik Direnç Seviyesi: Aşılırsa Fiyatta Yeni ATH Gelebilir!

Kripto para analisti, Bitcoin’de (BTC) yükseliş getirebilecek formasyonu açıkladı.

Popüler analist Jelle, Bitcoin hakkındaki 22 Mart tarihli paylaşımıyla öne çıktı. Güncel grafiğe bakıldığında Bitcoin’in bir TOBO (ters omuz baş omuz) formasyonu oluşturduğunu belirterek yükseliş yönlü sinyal verdi.

Bu formasyonun kendini gerçekleştirebilmesi için 68 bin dolar üzerinde sağlam bir kapanışa işaret eden Jelle, bunun gerçekleşmesi durumunda hedefin tüm zamanların en yüksek seviyesine yakın bir nokta olacağını vurguladı:

Bitcoin burada ters bir baş-omuz formasyonu oluşturuyor olabilir. Oynamak için sadece yakayı kırmanız ve gri kutuyu desteğe çevirmeniz gerekiyor. Eğer bu gerçekleşirse, teknik hedef mevcut tüm zamanların en yüksek seviyelerinin hemen yakınında yer alacak.

Analistin belirttiği TOBO formasyonu, düşüş trendinin sonlanıp yükseliş trendinin başlayacağını gösteren bir formasyon olarak yorumlanmaktadır. Teknik analizde sıklıkla kullanılan ve güvenilir bir formasyon olarak kabul edilmektedir.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %6 değer kaybeden Bitcoin, yazım esnasında 63.000 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!