Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Analist Dogecoin İçin Heyecanlandırdı: Hedef 1 Dolar!

DonAlt takma adıyla bilinen kripto para analisti, Dogecoin yatırımcılarını heyecanlandıran açıklamalarda bulundu.

DonAlt isimli analist TechnicalRoundup isimli YouTube kanalında dikkat çeken açıklamalara yer verdi. Dogecoin’in %550’lik bir yükselişe hazır olduğunu belirten deneyimli isim, fiyat hedefi olarak 1 doları işaret etti.

İçinde bulunduğumuz boğa piyasasının “çok ama çok büyük” olacağını dile getiren analist, böyle bir piyasada DOGE’nin 1 dolara ulaşmamasının mümkün olmadığını vurguladı.

Öte yandan DOGE/BTC paritesinin de çok güzel bir destek bölgesinin hemen üzerinde konumlandığını belirten analist, bu tablonun iştahını iyice kabarttığını ifade etti:

DOGE’yi ilginç bulmamın nedeni, Bitcoin grafiğindeki desteğe geri dönmüş olması. Bu noktadan bakıldığında hedef 1 dolar. Bence bu en kötüsü değil… özellikle de 0,12 veya 0,13 dolardan işlem görürken, çünkü bu tam anlamıyla en uygun giriş olacak 0,10 dolardan sadece %20 uzakta.

Analist ayrıca tüm düzeltmelere rağmen Bitcoin’in bir yükseliş trendinde olduğunu ve şubat ayında yaşanan %43’lük yükeliş mumunun büyük bir düşüşle silinmediği sürece bu trendin devam edeceğini söyledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!