Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin’de Son Üç Günde Yüzde 18 Artış: Bundan Sonra Ne Olacak?

Bitcoin, uzunca bir süredir yaşadığı satış baskısı ve düşüşün ardından, son üç günlük süreç içerisinde ciddi bir yükseliş yaşadı. 17 Aralık’tan bu yana 3 bin 181 dolardan 3 bin 776 dolara yükselen Bitcoin’de yaşanan fiyat artışı, uzunca bir süredir adeta depresyonda olan yatırımcıyı da son derece memnun etmişe benziyor.

Şu anda kripto para çevrelerinde bunun bir boğa öncüsü olup olmadığı da ciddi bir tartışma konusu haline gelmiş durumda. Konuyla ilgili bir yorum yapan kripto para analisti Crypto Dog, fiyatın sarkıp yükselebileceği noktaları şu şekilde ifade etti:

”Böyle bir ralli yaşanması elbette güzel. Yükseliş olması keyiflidir. Ancak 3400 dolar seviyelerine, momentum kaybı ile birlikte bir düşüş yaşanabilir. Onun altı beni birazcık tedirgin eder. Ancak fiyat artacaksa rakam 3 bin 800’e gelir.”

Diğer analistler ise The Crypto Dog’un söylediğine benzer şeyler ifade ediyor. Analistler, ana destek seviyesi olarak bu rallide 3 bin 400 doları işaret ederken, iki ana direnç ise sırasıyla 3 bin 800 ve 4 bin 200 olarak karşımıza çıkıyor.

Bitcoin, bu yazının kaleme alındığı dakikalarda ise 3 bin 786 dolardan işlem görüyor.

Elbette BTC’de yaşanan bu artış, alt koin piyasasına da olumlu etkide bulunmuş gibi duruyor. Başta EOS olmak üzere birçok alt koinde hatrı sayılır artışlar yaşanırken, bu durumun devam edip etmeyeceğini ya da yeni bir boğa sezonunun gelip gelmeyeceğini ise zaman içinde öğrenmiş olacağız.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment