Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin’de Talep Bölgesi Düşüşü Engelleyecek Mi? Bir Sonraki Aşama Ne?

Bitcoin’in son birkaç gündür düşüş yaşarken gözler 25.480 dolar seviyesi öncesinde son talep bölgelerine çevrildi.

On-chain analitik platformu IntoTheBlock’tan alınan veriler, yaklaşık 1,28 milyon Bitcoin cüzdanının 27.980 dolar ve 27.100 dolar seviyeleri arasında yaklaşık 12,6 milyon dolar değerinde 458 BTC satın aldığını belirtti. İlgili seviyeler arasındaki yatırımcı davranışının bu seviyeler arasında kalan bölgeyi bir talep bölgesi olarak nitelendirebileceğinin altı çizildi.

Veriler, talep bölgesinin geçilmesi durumunda aşağı yönlü bir hareketin 25.480 dolar seviyelerinde yeniden test edilebileceğine işaret etti. Ayrıca bölge içerisindeki satışların karşılanması durumunda bir düzeltme ile birlikte yukarı yönlü hareketin devam edebileceği de ele alınan detaylar arasında yer aldı.

Öte yandan yukarı yönlü harekette 29.600 dolar seviyesi, önemli bir değişim seviyesi olarak göz önünde bulunduruluyor. İlgili seviyeden 3,37 milyon Bitcoin cüzdanının 47,5 milyar dolar değerinde 1,72 milyon BTC’ye sahip olduğuna dikkat çekilirken fiyatın 29.600’e tekrar erişmesi durumunda, satışların karşılanmasının yıl başından bu yana süren yükselişte belirleyici bir rol oynayabileceğinin altı çizildi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!