Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’e Milyonlarca Dolarlık DOGE Transferleri: Satış Mı Yapacak?

Son 24 saat içerisinde %6,5’e varan değer kaybı yaşayan Dogecoin’de (DOGE) milyonlarca dolarlık hareketler gözlemlendi.

Whale Alert 9 Mayıs tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, kripto para piyasasında düşüş sürerken anonim bir DOGE yatırımcısının gün içerisinde Binance’e yaklaşık 22 milyon dolar değerinde 300 milyon DOGE gönderdiğini tespit etti.

Halihazırda düşüşte bulunan Dogecoin’in yatırımcıları bu transfer ile paniklerken farklı iki DOGE cüzdanından da yaklaşık 4 milyon dolar değerinde 54,7 milyon DOGE’nin Binance’e transfer edildi.

Kripto para piyasası aktörleri bu transferlerin düşüşten kaçınmak için satış yapmak amacıyla gerçekleştiğini düşünüyor. Ancak bir taraftan da DOGE alımı olması boğa-ayı kapışmasına işaret ediyor.

Bunun yanı sıra zincir üstü veriler en büyük 20 DOGE cüzdanının yakın zaman içerisinde yoğun bir alım yaptığını ortaya koydu. Gün içerisinde anonim bir DOGE cüzdanının en büyük 20 cüzdana 7,3 milyon dolar değerinde 101 milyon DOGE transferi yaptığı aktarıldı. İlgili cüzdanların son 24 saatte 20,9 milyon dolar değerinde 286,4 milyon DOGE topladığı ve bunları üç parçaya böldüğü belirtildi.

Coingecko verilerine göre 30 gün içerisinde %10,1 değer kaybeden DOGE, son 24 saat içerisinde %2,1 düşüş yaşayarak yazım itibariyle 0,073 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!