Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin’de Yeni Boğa Sezonu, Fiyatı Nereye Çıkarır?

Kripto para piyasalarının lider para birimi Bitcoin, 10 bin doların üzerine çıkmaya çalışıyor. Ethereum ve diğer bazı altkoinlerde ciddi yükselişler görülmesine rağmen, BTC’nin henüz büyük bir ralli yapmaması, analistler tarafından sıranın BTC’ye geleceği yönünde yorumlanıyor.

Bitcoin’in son dönemlerde fiyatının 9100-9600 dolar arasında gittiğini gözlemliyoruz. Ancak analist Ethereum Jack’e göre, BTC’de yeni bir yükseliş dalgası yaşanabilir. Analist, olası bir ralli ile birlikte popüler kripto para biriminin fiyatının 17 bin dolara çıkabileceğini düşünüyor.

Parabolik Ralli İhtimali

Ethereum Jack takma adıyla Twitter’da analizler yayınlayan analistin daha önce isabetli tahminler yaptığı biliniyor. BTC’nin 3700 dolara düştüğü günlerde bu isim, fiyatta toparlanma olacağını söylemişti. O dönem yaptığı değerlendirmelerde fiyatın Haziran ayında 10 bin dolara çıkacağını söyleyen Ethereum Jack, bu tahmininde yanılmadı. İşte şimdi bu analist, fiyatın 17 bin dolara çıkabileceğini söylüyor. Analistin şu ifadelerinin altı çiziliyor:

Bitcoin’de akümülasyonu balinalar yaptı. Onlar, BTC’yi diplerden topladılar. Benim BTC tahminim, parabolik bir ralli ile 17 bin doların görüleceği yönünde. Sonra yeniden 10 bin 500 dolara iniş olabilir. Buranın devamında da BTC yeni tarihi zirvelere çıkabilir.

Basın saatine göre 9585 dolardan işlem gören BTC, şu anda büyük bir ralli yapmış durumda değil. Ancak piyasalardaki olumlu havanın BTC’ye de etki edeceği tahmin ediliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment