Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Eski ABD Başkan Adayı: Bitcoin’den İnanılmaz Derecede Etkilendim

Amerika Birleşik Devletleri eski başkan adayı Ron Paul, New York’taki Consensus etkinliğine konuk konuşmacı olarak katıldı. Etkinlik esnasında, bir dergiye röportaj veren Paul, yaptığı açıklamada doların önümüzdeki dönemde etki alanının giderek azalacağını ifade ederken, buna karşın kendisinin Bitcoin’den ise son derece yüksek bir şekilde etkilendiğini belirtti.

Paul, Bitcoin ile ilgili teknik bilgisinin çok iyi olmamasına karşın, lider kripto para biriminin kendisini çok etkilediğini belirtirken; Bitcoin’in aynı zamanda mevcut finansal sisteme karşı şu anda güçlü bir altenratif olarak kendini konumlandırdığını söyledi.

Paul, aynı zamanda son dönemde bazı kongre üyeleri tarafından dile getirilen potansiyel bir Bitcoin işlem yasaklamasının da çok çok düşük bir ihtimal olduğunu sözlerine eklerken, bunu öne süren kongre üyesi Brad Sherman’ın, konuyla ilgili hiçbir fikri olmadığını da iddia etti.

Kongre’nin Bitcoin ile ilgili olarak genel manada pek bir şey bilmediğini ifade eden Paul, şunları söyledi:

”Aslında kongre üyeleri Bitcoin ile ilgili hiçbir şey bilmiyor ve ezberden konuşuyorlar. Onların esas derdi doları korumak ve ona bir alternatif gelmesini önlemek. Ancak bunda başarılı olamayacaklar. Dolar, er ya da geç hakimiyet alanını kaybedecek. Zaten şu anda da yavaş yavaş eriyip gittiğini aklı başında olan herkes görüyor ve buna göre pozisyon alıyor.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment