Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin’e Dikkat: İflas Eden Kripto Para Şirketi 1,5 Milyar Dolarlık BTC Taşıdı!

Temmuz 2022’de iflas eden kripto kredi şirketi Celsius, 1,4 milyar dolar değerinde Bitcoin (BTC) transferi gerçekleştirdi.

On-chain verilerine göre Celsius’a ait kripto para cüzdanı 31 Ocak günü harekete geçerek 1,4 milyar dolarlık Bitcoin transferi yaptı. Şirket Bitcoinleri iki cüzdan arasında transfer ederken henüz borsaya gönderilen bir varlık olmadı.

Şirketin kendi adresleri arasında yaptığı bu transferler, ileride gerçekleşebilecek bir satış ihtimalini tekrardan gündeme getirdi. Celsius’a ait bir cüzdan, son 2 gün içerisinde Coinbase Prime platformunda 156,6 milyon dolar değerinde olan 67 bin 500 Ethereum göndererek dikkat çekmişti.

Şirketin elindeki Bitcoinlerin akıbetinin de borsa transferiyle sonuçlanma ihtimali kripto para piyasasında endişeli bir atmosfer yarattı.

Kripto para piyasasında 2022’de yaşanan likidite krizi sırasında iflas eden Celsius, geçen yıl mahkemenin yeniden yapılanma planını onaylamasıyla birlikte yatırımcılarına geri ödeme yapabilmek için bir fırsat elde etmiş oldu. Bu doğrultuda şirketin elindeki kripto paralarda ciddi satışlar gerçekleştirmesi bekleniyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!