Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin’i Destekleyen Zotapay La Liga’daki Alaves’e Sponsor Oldu

Zotapay adlı bir ödeme geçidi şirketi, İspanya liginde top koşturan Alaves’in sponsorluğunu üstlendi.

Bitcoin de dahil olmak üzere birbirinden farklı para birimleriyle ödeme yapma imkanı tanıyan Zotapay, La Liga sezonunun sonuna dek Alaves’in sponsorluğunu üstlenece.

Alaves, yapılan bu yeni sponsorluk anlaşması kapsamında resmi kulüp mağazasından satılan ürünlerden gelen ödemeleri, oyunlardan ve diğer kaynaklardan elde edilen gelirleri Zotapay aracılığıyla işlemden geçirecek.

Alaves ayrıca Zotapay markasını formasında, İnternet sitesinde, sosyal medya hesaplarında, taraftar forumlarında ve takım sahasında sergileyecek.

Zotapay’in CEO’su Avner Ziv, bu yeni sponsorluk anlaşmasının toplam değeri hakkında kesin bir yorum yapmasa da “birkaç yüz bin euronun” söz konusu olduğunu belirtiyor.

Zotapay, bundan önce buna benzer anlaşmalara imza atmıştı. Şirket geçtiğimiz yıl Formula 3 turnuvasının galibi Griip ile bir sponsorluk anlaşması sağladı. Avner Ziv, artık daha büyük hedeflerinin olduğunu ve Formula 1’den bir sponsorluk anlaşması almak istediğini söylüyor.

Finance Magnates’e konuşan Avner Ziv, Alaves ile yapılan yeni anlaşmadan bahsederken Alaves ile Zotapay arasında bazı benzerlikler olduğunu söyledi. Ziv’e göre hem Alaves hem Zotapay, kendi alanlarındaki rakiplerini epey zorluyor:

“Takımın bu seneki performansı sürpriz oldu. Geçtiğimiz yıl ilk beşe girip Barcelona, Real Madrid gibi devleri zorluyorlardı. Alaves’i Zotapay’e benzetiyorum. Biz kısmen yeni bir şirketiz ama daha köklü rakiplerimizi epey zorluyoruz.”

E-ticaret alanındaki faaliyetlerini güçlendirmek isteyen Zotapay, geçtiğimiz yılın ortalarında platformuna Bitcoin’i ekleme kararı aldı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment