Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin’in Önündeki Engel Belli Oldu

Bitcoin fiyatı geçtiğimiz gece aniden yükselişe geçerek birçok kişiyi şaşırtmıştı. Geçtiğimiz gün paylaştığımız yazıda da belirttiğimiz üzere birçok yorumcu Bitcoin fiyatında bir düşüş bekliyordu.

Ne var ki Bitcoin gece saatlerinde hızla yükselişe geçti ve fiyat üç saatte 500 dolar arttı. Bir süreliğine 6 bin 700 doların üstüne çıkan Bitcoin şu an için 6 bin 600 dolar seviyesinde seyrediyor. Peki şu anda Bitcoin’in önündeki engel ne?

Direnişin Adı Kondu

Şu anda Bitcoin fiyatının tam olarak ne yönde hareket edeceğini kestirmek pek mümkün değil. Sabahki yazımıda Josh Rager’ın konu hakkındaki görüşlerine yer vermiş ve bazı analistlerin şu an için piyasayı uzaktan izlemeyi tercih ettiklerini söylemiştik.

Fakat Bitcoin fiyatı olur da yeniden yükselişe geçecek olursa nereye kadar çıkabilir? Yorumcular şu an için özellikle 6 bin 900 dolar seviyesine işaret ediyorlar. Yerli kripto para yorumcularından Rookie, hazırladığı grafikte 6 bin 900 dolara dikkat çekti. Fakat Rookie BTC’nin bu direnişi kıramayacağını düşünüyor ve bu noktada kısa pozisyon alacağını belirtiyor.

Buna benzer bir yorum Crypto Michael’dan da geldi. Tıpkı Rookie gibi Crypto Michael da dün yaşanan yükselişe bir hayli şaşırmıştı. Ve o da tıpkı Rookie gibi özellikle 6 bin 900 dolar seviyesine işaret ediyor. Ancak Crypto Michael, Rookie’den farklı olarak Bitcoin’in 6 bin 900 dolardaki direnişi kırabileceğini düşünüyor.

Kendisinin görüşlerine göre eğer Bitcoin bu direnişi kırabilirse fiyatın 7 bin 800 dolara kadar çıktığını görebiliriz.

Yine yerli kripto para sektöründen tanıdığımız Crypto Kemal de bu seviyeye dikkat çekiyor. Bu seviyede güçlü bir direnç olduğunu söyleyen Kemal, bu direncin kırılması halinde güçlü bir desteği oluşacağını vurguluyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment