Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin’in Yükselişi Tüm Piyasayı Uçuşa Geçirdi! Yükseliş Sürecek Mi?

Lider kripto para birimi Bitcoin oldukça dalgalı bir grafik çizdikten sonra 26 Mayıs tarihinde sert bir yükseliş yaşadı ve dakikalar içerisinde 8.900 dolara kadar çıktı. 8.900 seviyesinden 9.000 doları test eden ancak hacim yetersizliği nedeniyle hafif bir gerileme yaşayan BTC, basın saatine göre 8.700 dolar bandında işlem görüyor.

Bitcoin’in yükselişi duraklama noktasına gelse de, alt koinlerin yükselişi başladı ve piyasa liderin düşüşüne rağmen toplam değer olarak artışını sürdürüyor. Geçtiğimiz 24 saat içerisinde en çok yükselenlerden birisi olan EOS, %12.59’luk bir değer artışı ile top 10 içerisinde yükseliş açısından lider.

Bunun yanı sıra geçtiğimiz gün 120 doları test eden Litecoin, basın saatine göre durgun bir görüntü çizmekte. Litecoin’in blok ödülü yarılanmasına neredeyse iki ay kaldı ve bu olayın çoktan fiyatlanmış olup olmadığını veya önümüzdeki günlerde tekrardan rekor bir yükselişe geçip geçmeyeceğini beraber göreceğiz.

 

Bunun yanı sıra Ethereum da elde ettiği yükselişi korumayı başardı ve sıradaki hard fork’u Istanbul için hazırlıklara başladı. Son 24 saat içerisinde rekor bir artış yaşayarak top 10’a yeniden girmeyi başaran Tron ise yerini tekrardan Cardano’ya kaptırdı ve basın saatine göre en büyük 11. kripto para birimi konumunda.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment