Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin’le Bağış Alması Engellenen Politikacı Konuştu: Gelecek Blockchain’de

Bundan birkaç gün önce North Carolina mahkemeleri, seçim kampanyasında Bitcoin kabul edilmesinin önünü kapatan bir karar vermişti. Cumhuriyetçi aday Emanuel Wilder ise, konu ile ilgili fikirlerini ABD basını ile paylaştı.
Wilder, gizlilik kaygılarının haklı olduğunu ancak Blockchain teknolojisinin de güvenli olduğunu belirtirken, her geçen ay biraz daha güçlenen teknolojiyi kampanyasına dahil etmek istediğini ancak bunda başarısız olduğunu ifade etti.
Başarılı siyasetçi, Bitcoin kabul edebilseydi, bunun kampanyasına nasıl etkisi olurdu sorusuna ise şöyle yanıt verdi:
”Bence gerçekten büyük etkisi olurdu. Para toplamak ve kaynak elde etmek her zaman çok önemlidir ve seçimin sonucuna etki eden faktörlerden birisi olmuştur.”
Wilder, 2011 yılında bilgisayar mühendisi olan arkadaşları ile bir odada sohbet ederken, konunun Bitcoin madenciliğine geldiğini ifade ediyor. Wilder, o dönem Bitcoin ve Blockchain’in gerçek potansiyelini göremediğini ifade ederken, bundan dolayı ise şu an çok pişman olduğunu belirtiyor.
Geleceğin kodlamada ve dijitalleşmede olduğunu belirten başarılı siyasetçi, seçim kampanyasını da bunun üzerine kurmuş durumda. Kripto paralar gibi eni şeylerin başta korkutucu geldiğini belirten Wilder, bununla birlikte birazcık eğitim ve bilinçlendirme ile bu çekincelerin aşılacağı konusunda da net.
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment