Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitexen 130 Binden Fazla EXEN Yaktı!

Dijital varlık alım-satım platformu Bitexen, her ay düzenli şekilde yürüttüğü yakım işlemlerine bir yenisini ekledi ve 131,825 tane daha EXEN Coin yaktı. Bu Bitexen’in gerçekleştirdiği 20. EXEN yakım işlemi olarak geçiyor.

Bitexen Teknoloji tarafından geliştirilen Ethereum tabanlı EXEN Coin’in arzında 20. kez azaltmaya gidildi. Piyasaya sürülen 15 milyon EXEN token Bitexen üzerinde elde edilen gelirin bir kısmı ile tahtadan alınıyor ve sonrasında yakımı gerçekleştiriliyor. Son gerçekleştirilen yakım işlemi ile de 131,825 adet EXEN yakılmış oldu.

https://twitter.com/bitexencom/status/1407355745650229263?s=20

Gerçekleşen bu yakımlar piyasadaki EXEN arzını azaltıyor

Düzenli şekilde Bitexen alım-satım platformunun kripto paralardan elde edilen gelirinin yarısı ve EXEN’den elde edilen gelirinin de tamamı ile gerçekleştirilen EXEN alım ve sonrasındaki yakım işlemleri, piyasada bulunan EXEN sayısını azaltıyor. Bu hamle ile EXEN’in arzı her geçen gün kısıtlanmış ve fiyatın üzerindeki baskı azaltılmış oluyor.

Tüm bu yakım işlemlerinin detaylarını Etherscan üzerinden takip edebilirsiniz.

Bitexen bu süreci dağıtılan tüm EXEN’leri geri alana kadar sürdürecek. Bu süreçte satmak istemiyor ve elinizde tutmak istiyorsanız cüzdanlarınızda saklayabilirsiniz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!