Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitexen Dünya Markası Olma Yolunda Bitexen Global ile Yeni Adımlar Atıyor

Türkiye’nin önde gelen kripto para alım-satım platformu Bitexen, operasyonlarını genişleterek yıllardır elde ettiği başarıları global seviyeye taşıyor.

Bünyesinde bulunan yüzlerce kripto para ve binlerce parite ile Türkiye’nin en yüksek hacimli borsaları arasında yer alan Bitexen, yerelde elde ettiği başarıları, deneyimleri ve vizyonu Bitexen Global’e aktararak dünya geneline taşıyor. Bitexen, geliştirdiği teknolojik altyapı, ortaya koyduğu inovasyonlar ve sahip olduğu tecrübeler üzerinde sürdürdüğü operasyonlarını Litvanya‘da aldığı tam kapsamlı lisanslar ile Avrupa ve dünyada aktif şekilde yürütüyor.

Bitexen Global Avrupa’da alınan lisansa ek olarak Avrupa’nın farklı bölgelerinde ve MENA bölgesinde yeni lisans çalışmalarını sürdürüyor. Bu bağlamda dünya çapındaki kapsamını genişletmeyi hedefliyor. Ayrıca lisanslı margin trade özelliğini de yakın zamanda hayata geçirecek olan Bitexen Global, ulaşmayı hedeflediği noktaya doğru attığı adımlara bir tanesini daha eklemiş olacak.

Kullanıcıların kaldıraçlı işlemler gerçekleştirmelerine olanak tanıyacak bu adım ile Bitexen Global üzerinde diğer kripto para borsalarından farklı olarak tüm süreçler CFT lisansı kapsamında gerçekleştirilecek.

Kullanıcılar web sitesi üzerinden hizmet verecek olan Bitexen Global’e erişmek için global.bitexen.com adresinden hemen hesap açabilir, kripto para alım-satım işlemlerine başlayabilirler.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!