Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitexen EXENPay’i Listeliyor

Bitexen, EXENPay’i bugün akşam saat 22:30’dan itibaren PRO tahtasında listeleyeceğini açıkladı. EXENPay kullanıcıları, sahip oldukları dijital varlıkları kolayca Türk lirasına dönüştürebiliyor.

ExenPay Teknoloji A.Ş. tarafından geliştirilen ExenPay Token (EXENP), bugün itibarıyla Bitexen’in alım-satım platformu üstünden kullanılmaya başlayacak. ExenPay, Türk lirasından dijital varlık dünyasına daha hızlı ve ucuz şekilde geçiş yapılabilmesi için tasarlandı.

Dijital varlıktan Türk lirasına geçiş

ExenPay kullanıcıları, cüzdanlarındaki dijital varlıkları TCMB lisanslı ödeme kuruluşları aracılığıyla Türk lirasına dönüştürebilirler. Türk lirasına ek olarak EXEN’in de yer aldığı uygulamada, doğrudan EXEN alımı yapılabilir.

Dijital varlık sahipleri, Türk lirasına geçiş yaptıktan sonra anlaşmalı iş yerlerinde QR koduyla ödeme yapabilirler. Geleneksel finans sistemlerine kıyasla daha hızlı ve ucuza gerçekleşen işlemler, kullanıcıya avantaj sağlar.

Kullanıcılara kampanyalarla iade yapılacak

Ethereum tabanlı olan ExenPay tokenın ön satış işlemleri Mart 2021’de tamamlandı. Toplam arzı 3 milyon olan tokenın miktarı, belirli periyotlarla azaltılacak.

ExenPay, “kapalı ve açık devre çalışan lisanslı ödeme şirketleri ile doğan anlaşma gelirleri, lisanslı ödeme şirketleri ile gerçekleştirilebilecek kar paylaşım modelleri ve Exenpay ödeme altyapısının dış kaynak olarak sunumu sonucunda” elde edeceği gelirlerin %20’sini geri alım ve yakım amaçlı kullanacak.

ExenPay token sahipleri, bunu uygulama içerisinde düzenlenecek kampanyalara katılmak için kullanabilecekler. Kullanıcılar, yaptıkları işlemler karşılığında yüzdelik olarak iade alabilecekler.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!