Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitexen Kullanıcıları Ödüllendiriyor: 2.000 TL’lik Ödül Programı ve Kilitle Kazan Özelliği

Türkiye’nin en geniş ürün yelpazesine sahip dijital varlık alım-satım platformu Bitexen, yeni ödül programını duyurdu.

Bitexen, kullanıcılarının kripto varlık alım-satım işlemlerinde seçeneklerinin artmasını sağlayacak ve yıl içinde daha fazla işlem yaptıklarında ödül kazanacakları yeni özelliğini ve yeni programını açıkladı. Bitexen kullanıcıları, 1 Haziran 2023 – 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapacakları alım-satım işlemleri ile Kademeli Ödül Programı’ndan EXEN Coin ödülleri kazanabilecek. Ayrıca Bitexen kullanıcıları, Haziran 2023 itibarıyla ‘Kilitle Kazan’ Özelliği ile kripto varlıklarını EXEN Coin’e çevirip 33 gün kilitli tutarak işlem tutarlarının %10’u kadar EXEN Coin ödülünü anında kazanabilecek.

Geliştirdiği yenilikçi teknolojilerle FinTech ekosistemine katkı sağlamayı hedefleyen dijital varlık alım-satım platformu Bitexen, kullanıcı dostu çözümler üreterek platformunu zenginleştiriyor. 1 Haziran 2023 itibarıyla tam 12 ay boyunca geçerli olacak ‘Kademeli Ödül Programı’ ile Bitexen kullanıcıları her ay yaptıkları işlem hacmine ve işlem yaptıkları ay sayısına göre belirlenecek tutarda EXEN Coin ödülü kazanabilecek. 12 ay boyunca her ay 3.000 TL’nin üzerinde işlem yapan Bitexen kullanıcılarına 2.000 TL değerinde EXEN Coin hediye edilecek.

Kademeli Ödül Programı’na katılmak isteyen kullanıcıların 12 ay içerisinde en az 3 ay süre ile kripto varlık alım-satımı gerçekleştirmeleri gerekecek. 3 ay ve daha fazla süreyle alım satım hacmi 100 TL ve üzerinde işlem yapan her kullanıcı, hacim miktarı ile orantılı olacak şekilde program dahilinde belirlenen TL tutarı karşılığındaki EXEN Coin’in sahibi olacak. Kazanılan EXEN Coin’ler ise kullanıcıların hesabına Haziran 2024’te tanımlanacak.

12 ay boyunca 3.000 TL ve üzerinde işlem hacmine sahip olan kullanıcılara 2.000 TL değerinde EXEN Coin hediye

Bitexen üzerinden yapılacak kripto varlık alım-satım işlemleri için geçerli olacak Kademeli Ödül Programı’nda 12 ay boyunca her ay 3.000 TL ve üzerinde işlem hacmine sahip olan kullanıcılara program sonunda 2.000 TL değerinde EXEN Coin Bitexen tarafından hediye edilecek.

Bitexen kullanıcıları, program kapsamında işlem tutarlarına ve programın geçerli olduğu 12 ay içindeki işlem yaptıkları ay sayısına göre ödül kazanabilecekler.

Programa dahil olmak için minimum 3 ay boyunca her ay işlem yapılması koşulu bulunuyor. Kullanıcıların minimum 3 ay boyunca yaptığı 100 TL ve üzerindeki işlem hacimleri baz alınacak ve yaptıkları işlem hacimleri toplanacak. Program sonunda ise kullanıcıların toplam hacim tutarına ve 12 ay içinde işlem yaptıkları ay sayısına göre belirlenecek tutarda TL karşılığı EXEN Coin ödülü verilecek.

Kademeli Ödül Programı’nda ödül miktarı, 12 ay içinde işlem yapılan ay sayısı ve hacim tutarına göre değişiyor.

Yeni kampanyalar devam edecek

Bitexen Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Sarper Bayman, “Bitexen olarak, listelediğimiz 300’ü aşkın kripto varlık ile Türkiye’nin en geniş ürün yelpazesine sahip platformu konumundayız. Ayrıca kripto para sektörünün bizlere sunduğu imkanlar dahilinde yeni teknolojiler geliştiriyoruz ve platformumuzdaki seçenekleri artırıyoruz. Dijital varlık alım-satım platformu olmanın ötesinde, kullanıcılarımızın memnuniyetini tüm faaliyetlerimizin merkezinde tutuyoruz. Düzenli olarak hayata geçirdiğimiz programlar, özellikler ve kampanyalarla kullanıcılarımıza yenilikçi çözümler sunuyoruz. Önümüzdeki dönemde de kullanıcı kitlemizin daha verimli bir şekilde platformumuzdan faydalanmalarını sağlayabilmek adına yeni program ve özellikler geliştirmeye devam edeceğiz.” dedi.

Kilitle kazan ile EXEN Coin kazanmak mümkün

Hızlı, güvenilir ve gelişmiş teknolojik altyapısı ile hizmet sunan Bitexen, Haziran 2023 itibarıyla başlatacağı Kilitle Kazan Özelliği ile kullanıcılarına yeni bir işlem olanağı daha sunuyor. Sahip oldukları coinleri EXEN Coin’e çevirerek 33 gün kilitleyen kullanıcılar, kilitledikleri tutarın %10’luk kısmını anında EXEN Coin olarak hediye alabilecek. Kilitli kalacak olan EXEN Coin’ler ise 33 gün sonunda kullanıcıların hesaplarına geri dönecek.

Kilitle Kazan ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız. Bitexen’e kayıt olarak avantajlardan yararlanmak için buraya tıklayınız.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!