Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitexen, KUMED ve Spinn Eğitim İş Birliği ile “Kripto Varlıklar ve Piyasalara Giriş Eğitimi” 10 Mayıs’ta Başlıyor

Bitexen, KUMED Akademi bünyesinde Koç Üniversitesi Mezunlar Derneği ve Spinn Eğitim iş birliği ile Kripto Varlıklar ve Piyasalara Giriş Eğitimi 10 Mayıs’ta başlıyor. 

İTÜ ARI Teknokent Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nde kurulan ve geliştirdiği yenilikçi teknolojilerle FinTech ekosistemine öncülük eden dijital varlık alım-satım platformu Bitexen, Koç Üniversitesi Mezunlar Derneği ve Spinn Eğitim iş birliği ile KUMED Akademi bünyesinde “Bitexen ile Kripto Varlıklar ve Piyasalara Giriş Eğitim Programı”nı duyurdu.

Türkiye’nin en geniş ürün yelpazesine sahip Dijital Varlık Alım-Satım Platformu Bitexen sponsorluğunda Koç Üniversitesi Mezunlar Derneği ve Spinn Eğitim tarafından KUMED Akademi bünyesinde organize edilen “Bitexen ile Kripto Varlıklar ve Piyasalara Giriş Eğitim Programı” 10 Mayıs 2022 tarihinde başlayacak.

Tüm Bitexen kullanıcıları, 10 Mayıs’ta başlayacak beş haftalık eğitim programından %10 indirimli olarak yararlanabilecek.

Beş hafta sürecek on derslik eğitim programı boyunca, kripto varlıkların piyasadaki yeri, kripto varlık işlem platformlarında güvenilirliğinin önemi, kripto varlık ekosistem teknolojileri gibi konular hakkında genel bilgilerin yanı sıra, kripto varlık tanımları hakkında detaylar da katılımcılara aktarılacak.

Bitexen Ekosistem Büyüme ve Ortaklıklar Müdürü Agah Selim Sesli’nin eğitmenliğinde gerçekleşecek program, Zoom üzerinden online olarak gerçekleşecek. “Bitexen ile Kripto Varlıklar ve Piyasalara Giriş Eğitim Programı”na katılım sağlayan Bitexen kullanıcıları, kendilerine özel %10’luk bir indirimden de faydalanabilecekler.

Eğitime katılım için kayıtlar 10 Mayıs tarihine kadar devam ediyor. Eğitim sonunda yapılan sınav sonucu katılımcılar, başarı ya da katılım sertifikasına sahip olacaklar.

Eğitim programının ücreti, kayıt formu ve detaylı bilgiler için tıklayınız.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!