Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitexen Teknoloji Sponsorluğunda Robotik Konuşulacak: 28-29 Kasım!

Bitexen Teknoloji A.Ş. ana sponsorluğunda İTÜ Kontrol ve Otomasyon Kulübü (OTOKON) tarafından 28-29 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan İTÜRO LITE etkinliği bu yıl online olarak gerçekleştirilecek. Robotik alanında çalışan öğrenciler, akademisyenler ve endüstri temsilcileri bu etkinlikle bir araya gelecek.

İTÜ ARI Teknokent’te yaptığı çalışmalarla yerli fintek dünyasının öncü isimlerinden biri haline gelen Bitexen Teknoloji A.Ş. yine İTÜ bünyesinde yer alan Kontrol ve Otomasyon Kulübü (OTOKON) tarafından düzenlenen İTÜRO LITE etkinliğinin ana sponsoru oldu.

28-29 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek etkinlikte robotik çalışmaları ön planda olacak. Robotik ve sağlık teknoloji gibi konuların gündeme geleceği etkinlikte çeşitli seminerler, söyleşiler, paneller ve atölye çalışmaları düzenlenecek. Online olarak gerçekleşecek etkinlik öğrencileri, akademisyenleri ve sektör liderlerini bir araya getirecek.

Etkinliğe katılan isimler arasında kimler var?

Bitexen Teknoloji A.Ş. sponsorluğunda düzenlenen etkinlikte alanında uzman birçok mühendis boy gösterecek. Bunların arasında NASA laboratuvarlarında ve Tesla’da çalışma gemişi olan Dr. Oktay Arslan, İTÜ mezunu mühendis Serhat Selçuk Buçak, Bitexen Teknoloji A.Ş. CEO’su Yahya Tuğyan Erdem yer alacak. Bunların yanı sıra Bitexen Teknoloji A.Ş. Araştırma Uzmanı Agâh Selim Sesli, Tolga Bizel, Yusuf Sarıgöz, Nevit Dilmen, Nilüfer Köylüoğlu, Tülay Yıldırım, Melih Bulut, Yusuf Yeşil ve Volkan Uyanık da etkinliğe katılacak.

Katılımcıların uzman oldukları konular hakkında bilgi paylaşacakları bu etkinliğin konu başlıkları ise şu şekilde belirlendi:

  • Silikon Vadisi’nden Dünyaya Otonomi Devrimi: Dr. Oktay Arslan,
  • İTÜ’den Silikon Vadisi’ne Yükselme: Serhat Selçuk Buçak,
  • Bitexen Teknoloji’nin Kuruluş Hikayesi ve Global Alandaki Faaliyetleri: Yahya Tuğyan Erdem,
  • Dijital Varlıklarda Son Durum: Agâh Selim Sesli,
  • Dijital Fabrikalar: Tolga Bizel,
  • Makine Öğrenmesi ve Sosyal Medya Algoritmaları: Yusuf Sarıgöz,
  • Sağlıkta Teknoloji: Nevit Dilmen, Nilüfer Köylüoğlu, Tülay Yıldırım, Melih Bulut, Yusuf Yeşil, Volkan Uyanık.
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!