Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitexen Yeni Yılda EXEN Coin Dağıtacak

Türkiye’nin en geniş ürün yelpazesine sahip Dijital Varlık Alım Satım Platformu Bitexen, yeni bir kampanya ile yılı kapatıyor. Bitexen, 2020 yılı sonuna kadar Dijital Varlık Alım Satım Platformu üyeliklerini tamamlayan tüm yeni kullanıcılara 5 EXEN Coin hediye edeceğini açıkladı.

2020’nin ikinci çeyreğinde hayata geçirdiği birçok anlaşma ve kampanyalarla blokzincir ekosisteminde adından söz ettiren Dijital Varlık Alım Satım Platformu Bitexen yeni yıl kampanyası başlattığını duyurdu. Tüm yeni kullanıcılara 5 EXEN Coin hediye edecek olan Bitexen’in kampanyası, 2020’nin son gününe kadar sürecek. Bitexen’e üye olmuş ama hesap onayını henüz gerçekleştirmemiş üyeler de kampanyadan faydalanabilecek.

EXEN Coin nedir, nasıl alınır?

Bitexen 2018 yılında İTÜ Arı Teknokent’te kuruldu. Türkiyeli mühendisler tarafından oluşturulan Dijital Varlık Alım Satım Platformu Bitexen, Türkiye’deki en geniş ürün yelpazesine sahip platformu olarak konumlanıyor. Fintek sektöründe hızla büyüyen Bitexen, Türkiye’nin ilk milli coin’i olan EXEN Coin’in de üreticisidir.

Ethereum blokzinciri tabanlı olan EXEN Coin ERC-20 standardına uygun bir token’dır. Toplamda 15 milyon adet EXEN Coin üretilmiştir. Bitexen’den alınabilen EXEN Coin, platformdaki 102 dijital varlık ve 5151 işlem çiftinden biridir.

EXEN Coin’in mevcut fiyatını öğrenmek için tıklayınız.
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!