Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitfinex’in LEO Token’i Yükselmeye Devam Ediyor!

Önde gelen kripto para borsalarından Bitfinex, geçtiğimiz aylarda New York Başsavcılığı ile oldukça ciddi sıkıntılar yaşadı ve bunun sonucunda radikal bir karar alarak kendi kripto para birimini piyasaya sürdü.

New York Başsavcılığının Tether rezervinden Bitfinex’e aktarılan 800 milyon dolarlık fonu engellemesi, borsa için büyük bir sıkıntı yarattı ve Bitfinex bu açığı kapatmak için 1 milyar dolar toplamayı amaçladığı LEO token’lerinin satışını başlattı.

Bitfinex sonuç olarak başarılı bir şekilde 1 milyar doları toplayarak güven tazeledi. LEO token’leri aynı Binance’nin Launchpad ile piyasaya sürdüğü kripto para birimleri gibi inanılmaz bir yükseliş yaşadı ve şimdiden değerini ikiye katladı. 

1 dolarlık birim fiyattan piyasaya giriş yapan LEO token’leri, geçtiğimiz hafta %32 seviyelerinde yükseliş elde etti ve daha önceki artışlarla beraber basın saatine göre 1.96 dolara kadar çıktı ve değerini ikiye katladı. Çin’in Bitcoin milyarderi olarak bilinen Zhao Dong, Bitfinex’in planları ve token’i hakkında yaptığı açıklamalarda LEO tokeni sahiplerinin özellikle %15 civarında komisyon indirimi alacağını, bunu Bitfinex’in birçok platformunda kullanabileceklerini ve bu sebeple LEO’nun ciddi bir yükseliş yaşayacağını vurguladı.

Bunun yanı sıra Bitfinex yaşadığı birkaç sıkıntı sonrası güven tazeledi ve yoluna emin adımlarla devam ediyor. Yine de Binance’nin kendi marjin işlemlerini başlatması Binance için sert bir rekabet yaratabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment