Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitfinex’in LEO Token’inde Şüpheli Aktif Cüzdan Sayısı!

UNUS SED LEO isimli Bitfinex’in kendi kripto parası, piyasaya hızlı bir giriş yaparak birçok önde gelen kripto para biriminin önünde yarışa başlasa da, şu sıralar gizemli bir duruma sahip.

Bitfinex’in üst firması iFinex, New York Başsavcılığı tarafından dondurulan 880 milyon dolarlık varlığının yerini doldurmak için IEO yapmış ve LEO’yu piyasaya sürerek 1 milyar dolar toplamıştı. SED LEO 1 milyar dolarla piyasaya giriş yaptı ve en büyük 15. kripto para birimi oldu. Coin Metrics tarafından yayınlanan yeni bir veriye göre ise LEO büyük bir kayaya çarptı.

Coin Metrics verilerine göre LEO token’leri ilk 30 gün içerisinde 1.500 cüzdan limitini geçti Ancak token ne yazık ki son 4 aydır 2.000 adrese ulaşamadı ve hala bunun için çabalıyor. Basın saati itibariyle elinde 1.000 dolar değerinde LEO bulunduran 500 adres varken, en az 100 dolar bulunduran 1.182 adres mevcut. 10.000 dolardan fazla LEO’ya sahip adreslerin sayısı ise 100 ile 200 arasında yer alıyor.

Basın saatine göre ise aktif LEO adreslerinin sayısı sadece 17 olarak gözükmekte. 990 milyon dolarlık toplam piyasa değerine sahip bir kripto para projesi için 17 aktif cüzdan kesinlikle inanılmaz düşük ve bunun tehlike uyandırdığı da açık.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment