Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance, Blockstack’in Token’ini Listeledi!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Binance, bugün yaptığı bir duyuruda Blockstack’in STX kripto para birimini 25 Ekim tarihinden itibaren listeleyeceğini vurguladı.

Borsa ilk olarak STX/BNB, STX/BTC ve STX/USDT  işlem çiftlerini kullanıcılara açmayı planlıyor. Basın saati itibariyle STX yatırma işlemleri resmen başlamış durumda. Binance aslında STX’i listeleyen ilk kripto para borsası oldu. Blockstack’ın internet sitesinde yer alan bilgilere göre kullanıcılar şu an için hiçbir borsadan STX satın alamıyor.

STX, Blockstack işletim ağı firmasının arkasındaki Blockstack PBC firması tarafından piyasaya sürüldü. Firma yakın zamanda ilk SEC onaylı token arzını yapmış ve Eylül ayına kadar 23,1 milyon dolar toplamıştı.

Binance aslında Blockstack’ın token’ini listeleyen ilk kripto para borsası oldu ve böyle bir durumun STX için nasıl etkiler yaratacağı merakla bekleniyor. Binance genellikle listelediği her kripto para birimine ciddi bir yükseliş sağlaması ile bilinse de, henüz resmi bir piyasa değerine veya birim fiyata sahip olmayan STX için nasıl bir etki yaratacağı bilinmiyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment