Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitfinex’in Yeni Kripto Para Türev Ürünleri Ortaya Çıktı

Popüler kripto para borsası Bitfinex, kripto para yatırımcılarına belirli kripto paraların fiyatı üzerinde 100 kata kadar kaldıraçla beraber tahmin yapabilecekleri kripto para türev ürünlerini piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Bitfinex’in yeni ürünleri aslında sosyal medyada dolaşan birkaç ekran görüntüsü ile ortaya çıktı ve henüz resmi bir doğrulama yapılmadı. Borsa bunun yanı sıra kullanıcıların hesaplarındaki bakiyeleri ”Türev Cüzdanlarına” da gönderme imkanı sunacak.

Bitfinex bunun yanı sıra bugün bir bakım çalışması geçirdi ve borsa yaklaşık 2 saat kapalı kaldıktan sonra yaptığı bir duyuru ile tekrardan hizmet vermeye başladığını açıkladı.

Önde gelen kripto para borsası tekrar kullanıma açıldıktan sonra bakım işleminin neden yapıldığını da ortaya çıkarmış oldu ve iFinex Financial Technologies Limited isimli platformunu duyurdu. Twitter üzerinden yapılan duyuruya göre Bitfinex’in üst kurumu olan iFinex, ürün yelpazesini genişletmek için böyle bir platform ortaya çıkardı ve bunun da Bitfinex borsa kullanıcılarına yeni ürünler sunulacağı vurgulandı.

Büyük bir ihtimalle Bitfinex’in yeni platformu, sızan görüntülerdeki türev ürünlerini kullanıcılara sunmaya başlayacak.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment