Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple 1 Milyar XRP’nin Daha Kilidini Açtı!

Kripto para sektöründe hala en çok XRP’ye sahip olan kurum/kişi konumundaki Ripple, Eylül ayının ilk gününde değeri yaklaşık 250 milyon dolar olan 1 milyar XRP’nin daha kilidini açtı. XRP yatırımcılarının en büyük korkusu ise halihazırda mevcut olan satış baskısının 1 milyar adet yeni XRP ile daha da artması.

Twitter üzerinden büyük çaplı işlemleri takip eden Whale Alert tarafından yayınlanan tweet’e göre 1 milyar adet XRP 1 Eylül tarihinde piyasaya sürüldü. Bilindiği üzere Ripple her ayın başlangıcında 1 milyar adet XRP’yi piyasaya sürmekte ve Eylül ayında da gelenek bozulmadı.

XRP yatırımcıları özellikle son haftalarda Ripple’ın yaptığı sert satışlardan o kadar etkilendi ki geçtiğimiz günlerde önde gelen yatırımcılar Change.org üzerinden bir imza kampanyası başlattı ve an itibariyle imza sayısı 2.000’in üzerine çıktı. Ripple CEO’su Brad Garlinghouse ise artan tepkilere yönelik attığı bir tweet ile Ripple’ın her çeyrekten çeyreğe satış hacmini azalttığını ve bunun normal bir süreç olduğunu, işlerin iyiye gittiğini ima etti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment