Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitget Wallet’tan 1inch ile İş Birliği: İstanbul’da Özel Etkinlik Düzenlenecek!

Önde gelen kripto para borsası Bitget’in web3 cüzdanı, önde gelen merkeziyetsiz borsa (DEX) 1inch ile özel bir iş birliği etkinliği düzenledi. 

Eski adıyla BitKeep Wallet olarak bilinen ünlü Web3 işlem cüzdanı Bitget Wallet, Devconnect İstanbul etkinliğine katıldı. Hafta boyunca devam eden Ethereum geliştirici konferansı, Ethereum’un geliştiricileri, araştırmacılar ve önemli isimler için teknik gelişme ve zorlukları ele almak için önemli bir buluşma alanı oldu. Bitget Wallet, konferansa katılmasının yanı sıra 15 Kasım’da stablecoinlere odaklanacak küresel zirve unStable Summit’e de sponsorluk yapacak.

Benzer şekilde, ünlü cüzdan özel bir çevrimdışı etkinlik düzenlemek üzere önde gelen merkezsizleştirilmiş işlem protokolü 1inch ile de iş birliği yapacak.

Bitget Wallet ve 1inch arasında gerçekleşen ortaklık, DEX alanında büyük bir atılıma işaret ediyor. DEX toplayıcılığı ve etkili işlem algoritamalarıyla tanınan 1inch, kullanıcıların en iyi işlem ücretleri ve en az slipajdan faydalanmalarını sağlamaktadır. Yapılan açıklamaya göre Bitget Wallet bu alanda, Web3 işlem deneyiminde önemli bir rol oynamayı ve merkeziyetsiz işlemler için nihai araç olmayı hedeflemektedir.

Bitget Wallet’ın Swap özelliği Bitget Swap ile 1inch’in entegrasyonu bu ortaklığın derinliğini öne çıkarıyor. Cüzdanın önemli bir bileşeni olan Bitget Swap şu anda yaklaşık 30 ana ağı destekliyor. 1inch’in de desteğiyle çeşitli DEX’lerin likiditesiyle zincirler arası köprüleri bir araya getiriyor.

Türkiye ekosistemi için yaklaşan genişleme planları

Bitget Wallet’ın Devconnect İstanbul’da duyurduğu Türkiye ekosistemine genişleme planları arasında Türkiye’nin, özellikle enflasyona karşı bir korunma aracı olarak kripto paralara olan ilgisini artırmak bulunuyor. Piyasadaki çeşitliliğin yanı sıra NFT’ler ve Metaverse gibi yeni konseptlere artan ilgi, bölgedeki Web3 gelişimi için olumlu sinyaller veriyor.

Bitget Wallet, Türkiye’nin Web3 alanındaki potansiyeli konusunda oldukça iyimser. Bu etkinliğin ortaya çıkardığı fırsatı yakalayan ekip, yerel Türk projeleri, topluluk liderleri (KOL’lar) ve topluluklarla etkileşime geçmeyi planlıyor. Bu girişimle özellikle Türkiye piyasasına yönelik ekolojik etkinlikler düzenlenmesi ve Web3 alanındaki kullanıcılar için eşsiz hizmet ve ürünler sağlanması hedefleniyor.

Öte yandan Bitget Wallet Web3 işlem cüzdanı olarak, cüzdan işlevselliği, swap, NFT işlemleri, DApp tarayıcıları ve daha fazlası olmak üzere geniş bir yelpazede zincir üstü ürün ve DeFi hizmetleri sunmaktadır.

Bitget Wallet, CoinGecko’ya göre küresel çapta en popüler 7. kripto sıcak cüzdan, data.ai verilerine göre geçtiğimiz ayda en çok indirilen 4. cüzdan olarak konumlanıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!