Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

BitGo, Kripto Para Sigortasının Limitini 700 Milyon Dolara Çıkardı

Dijital varlık saklama şirketi BitGo, soğuk depoda tutulan varlıklar için sigorta limitini 700 milyon doların üzerine çıkardı. Şirket, saklama hizmeti alan kurumsal müşterilerden güçlü bir talep geldiğini söylüyor.

BitGo, saklama hizmeti alan müşterilerine 100 milyon dolara kadar sigorta limiti belirlemişti. Şirket, 100 milyon dolarlık limite 600 milyon dolar eklemenin yanında, sigorta aracı kurumları olan Woodruff Sawyer ve Paragon International Insurance Brokers of London ile ortaklık kurdu.

Woodruff Sawyer Başkanı Jacob Decker, “Daha fazla müşterinin kripto piyasasına girdiğini gördükçe talebin karşılandığından emin olmak için yenilik yapmaya devam etmemiz önem taşıyor.” dedi.

“BitGo’nun hizmeti müşteriler arasında popüler”

BitGo CEO’su Mike Belshe, BitGo’nun teknolojisi ve ölçeği sayesinde güvenli depolama sisteminin yanında daha düşük maliyetli Dedicated Customer (özel müşteri) sigorta programı sunabildiklerini belirtiyor. 

“Bu dönüm noktası, hizmetin tam anlamıyla güvenli ve sigortalı depolama hizmeti almak isteyen müşteriler arasında çok popüler olduğunu gösteriyor.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!