Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitfinex Dogecoin’i (DOGE) Listelediğini Duyurdu

Kripto para borsası Bitfinex, çarşamba günkü duyurusunda Dogecoin’in (DOGE) borsaya eklendiğini açıkladı. Son aylarda yaşadığı büyümeyle en büyük 10 kripto paradan biri haline gelen DOGE, yazım sırasında 0,31 dolardan işlem görüyor. 

2 milyar dolardan fazla günlük hacmi olan Bitfinex, DOGE sahiplerinin bugünden itibaren yatırma/çekme ve trading işlemi yapabileceğini açıkladı.

Borsada DOGE/USD ve DOGE/USDT pariteleriyle alım-satım gerçekleştirilebilecek.

1 tanesi 1 milyonuna denk

Bitfinex, Dogecoin’i Temmuz 2020’de MegaDogeCoin ismiyle listelemişti. Borsada yer alan her 1 adet MDOGE, 1 milyon adet DOGE’a denk geliyor.

Geçmişte buradan MDOGE almış Bitfinex kullanıcıları, cüzdanlarındaki tokenları listeleme haberi sayesinde bu oran üstünden DOGE’a dönüştürebilecekler. Bitfinex Genel Danışmanı Stuart Hoegner, listelemeyle ilgili şunları söyledi:

“Bitfinex, yenilikçi bir dijital token platformu olarak büyüyen kullanıcı kitlesinin ihtiyaçlarını dikkatli bir şekilde değerlendirmekte ve hem müşterilerin talebine hem de ilgili yasalara uygun olacak şekilde yeni ürünler ve dijital tokenlar sunmaktadır.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!