Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

BitGo: Xapo’nun Aşırı Endişeli Müşterileri Bize Geliyor!

Kripto para emanet ve depolama hizmeti veren BitGo, son günlerde rakibi Xapo’nun yaptığı ‘hatalı’ bir hamle yüzünden ciddi bir müşteri talebi gördüğünü açıkladı.  BitGo konu hakkında yaptığı açıklamada Xapo’nun müşterilerinin Coinbase Custody’ye geçişten sonra aşırı endişe duymaya başladığını ve Xapo’yu terk edip kendilerini tercih ettiklerini vurguladı.

Bunun asıl sebebi ise Coinbase kripto para borsasının Xapo’yu satın alacak olması haberi şeklinde biliniyor. BitGo da çok fazla talep olduğunu ve şu an için ”taraf değiştiren müşterilere özel” 12 aylık hiçbir depolama ücreti olmadan hizmet vereceğini dile getirdi. Teklif ise blog gönderisinde yazan bilgilere göre Eylül ayının sonuna kadar geçerli.

Son gelen haberlerde Coinbase kripto para borsasının Xapo depolama firmasını satın almak için Fidelity Dijital Varlıklar ile başa baş pazarlığa kaldığı belirtilmekteydi. Bunun yanı sıra geçtiğimiz günlerde Grayscale Investment’ın 2.7 milyar dolar değerindeki kripto para birimini Xapo’nun cüzdanlarından Coinbase Custody cüzdanlarına aktarması birçok piyasa yatırımcısını satışın tamamlandığı ve Coinbase’nin Xapo’yu satın aldığını düşünmesine neden oldu.

Coinbase veya Xapo ise konu hakkında herhangi bir resmi açıklamada bulunmadı.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment