Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

BitGo Yöneticisi: Şirketler, Bitcoin’i Bilançolarına Eklemeyi Değerlendiriyor -TheBlock

Kripto para şirketi BitGo’nun yöneticilerinden Darren Jordan, bilançosuna bitcoin’i (BTC) eklemeyi düşünen kurumsal müşterilerin sayısında son 12 ay içerisinde kayda değer bir artış olduğunu söyledi.

BitGo’nun Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölümünden sorumlu Darren Jordan, “En büyük değişim, ki her hafta birkaç kez böyle görüşmeler yapıyorum, kurumsal tarafta oldu. Bilançolarının küçük bir kısmını buna ayırmayı düşünüyorlar.” dedi.

The Block’un aktarımına göre Jordan, kripto para sektöründeki değişimle ilgili açıklamalarını bugün Londra’da başlayan Token 2049 konferansında yaptı.

Jordan’ın açıklamalarına göre kripto para yatırımı yapmayı değerlendiren kurumsal şirketler, başlıca likidite ve regülasyon konuları hakkında bilgi almak istiyor.

Aynı panelde konuşan Genesis Trading CEO’su Michael Moro’nun, Jordan’ın açıklamalarını destekler nitelikte konuştuğu ve “Bilançosuna kripto para ekleyen kurumsal şirketlerin sayısında büyük bir artış gördük ve bu ABD’deki teknoloji firmalarıyla kısıtlı olmadı. Sanırım Güney Amerika’daki ve Güneydoğu Asya’daki firmalar da portföylerini çeşitlendirme (stratejisi) kapsamında buna dahil oldular.” dediği aktarıldı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!