Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitgo’ya Mike Novogratz ve Goldman Sachs’den Yatırım!

Kurumsal seviyedeki yatırımcıya güvenli depolama ve koruma hizmetleri sunan kripto para girişimi Bitgo, ünlü banka Goldman Sachs ve milyarder yatırımcı Mike Novogratz’dan yatırım aldı.

İkinci Tur fonlamada toplamda 58,5 milyon dolarlık yatırım almayı başaran platforma bu turda yatırım yapan şirketler arasında Valor Equity Partners, Craft Ventures, Redpoint Ventures, DRW, Mike Novogratz’ın Galaxy Digital Ventures LLC şirketi Goldman Sachs’ Principal Strategic Investments Group yer alıyor.

Bloomberg’in yaptığı haberlere göre, Novogratz’ın Galaxy Digital Ventures şirketi ve Goldman Sachs, portföyünde yaklaşık 1 trilyon dolarlık ürün barındırmayı amaçlayan Bitgo’ya toplamda 15 milyon dolarlık yatırım yaptı. 

Bitgo CEO’su Mike Belshe, konuyla ilgili yaptığı açıklamasında, şunları söyledi:

”Goldman Sachs gibi dev bir bankadan ve Galaxy Digital Ventures’den gelen bu stratejik yatırımlar, hem bizim ne denli iyi bir iş yaptığımızı hem de elimizdeki fırsatları bize gösteriyor. Şu anda kurumsal yatırımcılara hizmet etmek için en uygun pozisyonda konumlanan şirket biziz ve kurumsal yatırımcılara hizmet verebilmek için de kendimizi geliştirmeye devam etmeli ve daha da çok çalışmalıyız. Bu yüzden kendimize 1 trilyon dolar portföy hedefi koyduk. Piyasanın şu anda o seviyede olmadığını biliyoruz ancak bizim işimiz, sektör o noktaya geldiğinde hazır olmak. Biz de bunu yapmak istiyoruz.”

Son dönemde ciddi bir ivme yakalayan ve kurumsal yatırımcıyı hedefleyen önemli şirketlerden birisi olan Bitgo, bu yatırımla gerçekten adından söz ettirecek gibi duruyor.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment