Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Winklevoss İkizlerinden Cameron Winklevoss, Tether Hakkında Sert Eleştirilerde Bulundu

Kripto Twitter dünyasının tanınan hesaplarından Whalepool, yakın zamanda paylaştığı bir gönderide TrueUSD, Gemini Dollar, Paxos ve Circle’ın da aralarında bulunduğu ABD doları endeksli hiçbir stabil koin projesinin denetim raporlarının tamamını paylaşmadığını vurguladı.

Gönderiye yanıt veren Gemini borsasının sahiplerinden Cameron Winklevoss, Whalepool’un yine çeşitli platforma suçlamalarda bulunduğunu ve bu platformların denetimden geçirilemeyeceğini, sadece tanıklık ve tasdik sürecine tabi tutulabileceğini ifade etti.


Cameron attığı tweetlerin devamında, ”Tam Denetim” şeklinde bir terimin olmadığını ve bunun yerine sadece tasdik ve onay işleminin olduğunu, Whalepool platformunun ise bunu bilerek yaptığı yorumların ”samimiyetsizce” olduğunu vurguladı. Daha sonra düzeltme yapan Whalepool platformu, ”USDT, GUSD, PAX ve USDC gibi stabil koinlerin hiçbirinin tam denetim sunmadıklarını, bunun yerine tanıklık ve onay sürecine sahip olduklarını” anlatmaya çalışıyoruz ifadesinde bulundu.

Konuyu farklı bir yöne çeken Whalepool, daha sonra Tether’in ”denetim” konusunda endüstri standartlarını karşılayamadığını ifade etti ve Cameron da Tether’in ”lisansa sahip olmayan bir firma tarafından piyasaya sürülüp”, bunun yanı sıra ”sahip oldukları itibari para rezervlerinin nerede (hangi bankada) olduğunu açıklayamadıklarını” vurguladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment