Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bithumb Omisego’yu (OMG) Listeledi, Fiyat %26 Arttı: Airdrop da Yolda

Bugünün kripto paraların büyük çoğunluğu için kötü geçtiğini söylemek mümkün ancak sanki tüm düşüşler; Omisego’yu biraz daha yukarıya çıkartıyor gibi. Ortalığın kıpkırmızı olduğu bir ortamda adeta bir güneş gibi parlayan Omisego, Bithumb’da listelenmeye başlamasının da etkisiyle şu anda büyük bir artışın tadını çıkarıyor.

Dünya çapında bir hayli fazla müşterisi olan ve Güney Kore’de günlük işlem hacmine göre en büyük ikinci kripto para borsası olan Bithumb’da listelenmeye başlamasıyla iyice atağa geçen Omisego, bunun şu anda tadını çıkarıyor.

Bithumb’dan yapılan açıklamada Omisego (OMG) ve Kyber Network (KNC)’nin borsada 26 Nisan’dan itibaren işleme alınacağı belirtilirken, borsanın ETH tutan herkese Omisego vereceği de belirtildi.

Omisego da Airdrop haberlerini Twitter üzerinden doğrularken şu ifadelere yer verdi:

”Halkın isteği yine galip geldi! Bithumb’a OMG Airdropu yapmayı planladıkları için çok teşekkür ederiz. Aynı zamanda da borsalarında OMG’yi listelemeye karar verdikleri için de onlara minnettarız.”

Omisego airdrop’unun bugün gerçekleşeceği belirtilirken, airdroptan 8 Temmuz 2017’ye kadar elinde 0.1 ETH tutan kişiler faydalanacak. Her 0.1 ETH için 0.075 OMG verileceği de gelen haberler arasında.

Aynı zamanda müşterilere teşekkür maaiyetinde bir başka etkinliğin altına daha imza atan Omisego ekibi, etkinlik boyunca işlem yapan herkese de yüzde 1 bonus verecek.

Konuyla ilgili fikirlerini belirten Reddit kullanıcısı Erichkim1 Fiyatın neden bu kadar arttığı işte şimdi belli oldu. Herkese teşekkürler, iyi bir işti.” derken, bir başka Reddit kullanıcısı Elyzianics ise ”Omisego gücü halka ve yatırımcısına veriyor. Bu proje tam bir devrim. Parasal boyutundan ziyade insaniyet boyutu daha da önemli.” diyerek Omisego’ya övgüler yağdırdı.

Twitter’da da bu olumlu yorumlar devam ederken kullanıcılar Omisego’ya methiyeler dizdi ve koine olan güvenlerini dile getirdi.

Yazının kaleme alındığı dakikalarda 18.98 dolardan işlem gören Omisego, Bitcoin karşısında da ise yüzde 26 değer kazanarak 217 bin 837 Satoshi seviyelerine çıktı. Ortalama günlük işlem hacmi ise şuanda 2 milyar dolar civarında.

Bu arada Bithumb’da listelenen bir diğer koin olan Kyber Network de bunun karşılığını alırken, tam yüzde 59 artışla fiyatını 3 dolara çıkardı. Market işlem hacmi, listelenme haberi ile birlikte Kyber Network için bir anda 451 milyon dolara çıktı.

Kaynak: AMBCrypto

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment