Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

PornHub Anlaşmasının Ardından Verge (XVG) İçin Sırada Spotify mı Var?

Tarihin en büyük kripto para iş birliğini yapıyoruz demelerinin üzerinden sadece bir hafta geçti ancak görünen o ki Verge (XVG) yeni bir tarihi iş birliğinin adımlarını atmaya başladı bile.

Haberlere göre Verge’ün anlaşma ve iş birliği anlaşması yapmayı planladığı şirket, müzik sektöründe adeta bir dev olan Spotify. Verge’ün sosyal medyadan sorumlu yöneticisi Cees van Dam, bir tweet atarak Verge camiasını kendilerine destek olmaya çağırırken, böylelikle de Spotify için bir ödeme metodu olma yolunda başlatılan kampanyanın ilk adımını atmış oldu.

Kripto para camiasında görmeye pek alışık olmadığımız şekilde adeta takım tutar gibi koinlerinin arkasında duran ve kendilerine VergeFam adını takan Verge camiası da, van Dam’ın bu isteğine karşılık vermekte hiç gecikmedi.

van Dam, attığı tweette şu ifadeleri kullandı:

”Değerli verge camiası, şimdi lütfen bize Verge’ün Spotify’da bir ödeme opsiyonu olabilmesi için yardım edin. Lütfen bu tweeti retweet edin ve bize bir iyilik yapıp linke tıklayın; oyunuzu verip bir de yorum bırakın. Birlikte başarabiliriz!”

van Dam’ın bu tweeti elbette ki dakikalar içerisinde yüzlerce retweet ve beğeni alırken, van Dam’ın başlattığı kampanya metninin içeriğinde ise Porn Hub anlaşmasının detayları yer alıyor. Metinde ayrıca Verge ekibi, Spotify’a açıkça çağrıda bulunarak bu potansiyel iş birliğinin kripto para sektörüne açılım yapmak isteyen firmalar için muhteşem bir fırsat olduğunu da belirtiyor.

Dam aynı zamanda Spotify’ın bu yönde yapacağı bir hamlenin VergeFam’ın da desteği ile şirkete büyük kazanç getireceği fikrinde. Böylesi bir iş birliğinin VergeFam’ı Spotify bünyesine daha büyük bir tutku ile bağlayacağını düşünen ünlü pazarlamacı, Spotify ‘ın böylesi bir fırsatı kaçırmak istemeyeceğini düşünüyor.

Şu an Verge’ün bu isteği Spotify’ın en iyi fikirler listesinin tepesine doğru hızla yükselmeye devam ederken, Spotify’ın da bu fikri en azından gördüğü ve haberdar olduğu da biliniyor. Sosyal medyada mesajlar paylaşan Verge yatırımcıları Spotify yönetiminin olaydan haberdar olduğundan emin ancak elbette şu an herhangi bir resmi anlaşmanın olup olmayacağı bilinmiyor.

Kendilerine elektronik devler ile iş birliği yapma alanı yaratmaya çalışan Verge ekibine en büyük yardım hiç kuşkusuz VergeFam’den geliyor. Şirketin anlaşma yapması istenen kurumlar arasında Stripe, Tinder ve Netflix gibi dev firmalar dayer alıyor.

Kaynak: AMBCrypto

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment