Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’de Kalan Küsüratlar İçin Müjde: Artık BNB’ye Çevrilebilecek

Binance’in belki de en çok karşılaşılan sorunlarından biri olan küsürat problemi nihai bir çözüme kavuşturulmuşa benziyor. Binance CEO’su Changpeng Zhao, bir tweet atarak kalan küsüratların Binance Coin’e çevrilbileceğini açıkladı.

Küsüratlar Binance Coin ile Hayat Bulacak

Binance’de bir işlem yaptığınız zaman özellikle de Binance Coin’i gönderim ücreti yerine kullanmadığınızda, işlem yaptığınız koinin tamamının gitmemesi; herkesin yaşadığı bir sorun. Diyelim ki 100 adet XRP sattınız. Eğer gönderim ücreti olarak elinde kullanabileceğiniz bir BNB yoksa, hesabınızda muhtemelen 0.87857 ya da 0.02548 gibi rakamlardan oluşan ve asla satma şansınızın olmadığı küsüratlar kalıyor. İşte bu küsüratların kaderi artık değişiyor.

Binance CEO’sunun da açıkladığı üzere, borsanın getirdiği bu yeni özellik sayesinde bu tarz küsüratlar artık işe yarar koinlere dönüştürülebilecek. Binance kullanıcıları artık 0.001 BTC’den az olan küsüratları BNB’ye çevirip kullanabilecek.

Binance borsasının kendi kripto parası olan BNB, gönderim ücretleri ve takas işlemlerinde komisyon ücreti olarak kullanılabiliyor. Dünyanın işlem hacmine göre en büyük borsası olan Binance’de örnek vermek gerekirse geride kalan 24 saatte tam 3 milyar dolarlık bir hacim yakalandı. BNB de aynı Binance gibi popülaritesini arttırmaya devam ederken şu an 13.74 dolardan işlem görüyor ve sene başından beri hayli zorlanan kripto para piyasasının ayakta kalmayı başaran ender isimlerinden biri olarak karşımıza çıkıyor.

Küsüratları Nasıl BNB’ye Çevirelim?

Aslında küsüratlarınızı BNB’ye çevirme işleminiz hayli kolay. Tek yapmanız gereken koin değerlerinizin olduğu sekmeye gelip Convert to BNB (BNB’ye çevir) butonuna tıklayıp küsüratları BNB’ye çevirmeniz. Zaten küsüratın BNB cinsinden ne kadar ettiği ve o anki işlem ücreti de ekrrana yansıyacak.

Binance’in borsaya bu özelliği eklemesi gerçekten de sosyal medyada hayli olumlu tepkilere yol açtı. İşlemin basitliğini ve sadeliğini ön plana çıkaran birçok kullanıcı bundan ötürü Binance’e teşekkür etti. İşlem gerçekten de daha önceki küsürat dönüştürücü ve kendine özgü kısıtlamaları olan platformlardan çok daha basit ve kolay.

Binance şu anda 300’den fazla kripto paraya ev sahipliği yaparken, temel olarak kripto parayı kripto parayı çeviren bir borsa olarak işlem görüyor. Borsaya itibari para ekleneceği iddiaları ise, geçtiğimiz günlerde şirket tarafından kesin bir dille yalanlanmıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

2 Comments

  • Levent
    Posted 04 Ekim 2018 - 14:35 14:35

    onada limit koymuşlar küsürat problemi çözülmemiş 1 (BNB) karşılığında ki bakiyelere izin verilmiş.yani BNB ile al-sat işlemlerini 1(BNB) ye düşürmüş.Haberi yaparken doğru şekilde bigilendirin insanları.binanceye girip denemeden yazmışsınız haberi.Küsüratlarınız 1BNB etmiyorsa gene dönüştüremezsiniz…

  • ALPER ÖZLEN
    Posted 26 Nisan 2018 - 14:46 14:46

    Hala küsüratları bnb ye çeviriyorum çevrilmiyor

Leave a comment