Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bithumb ve Blockchain Industries Anlaştı, Şirketler Birleşiyor

Kripto para sektörünün en büyük borsalarından olan Bithumb, ters-birleşme metoduyla halka açılmayı planlıyor.

ABD’deki tezgah üstü piyasalarında yer alan Blockchain Industries geçtiğimiz gün bir duyuru yayınlayarak Bithumb’ın ana şirketi olan BTHMB Holdings ile bir niyet mektubu imzaladığını açıkladı.

Ters-birleşme olarak adlandırdığımız süreç aynı zamanda ters halka açılma (IPO) olarak da biliniyor. Bu süreçte özel bir şirket, geleneksel IPO metotlarıyla zaman kaybetmemek için halka açık bir şirketi doğrudan satın alıyor.

Bu anlaşma hayata geçirildiği zaman iki şirketin birleşiminden oluşan yeni kuruluşun adı Blockchain Exchange Alliance (BXA) olacak. Bu da ABD’deki piyasalarda listelenen ilk kripto para borsası olabilir. Blockchain Industries tarafından yayınlanan duyuruya göre anlaşmaya imza atan iki taraf da bu süreci 1 Mart’a kadar tamamlamış olmayı istiyor.

Blockchain Industries’in CEO’su Patrick Moynihan, bu anlaşmayla birlikte Blockchain sektörünün çok daha kolay bir şekilde “erişilebilir” hale geleceğini belirtiyor ve şöyle ekliyor:

“BTHMB/BXA ile birleşerek kamuya açık piyasalarda hem daha gelişmiş teknolojiler hem de daha ‘yasal’ hizmetler sunmayı düşünüyoruz.”

BTHMB Holdings bu anlaşma sayesinde Kuzey Amerika’da çok daha verimli bir şekilde faaliyet gösterebilecek.

Bithumb bundan birkaç ay önce şirket hisselerinin yüzde 38’ini Singapur’daki bir konsorsiyuma sattı. Byung Gun Kim adlı bir estetik cerrahı tarafından yönetilen bu konsorsiyum, Bithumb hisseleri için 350 milyon dolar civarında ücret ödedi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment