Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

EOS’tan Brock Pierce: Ethereum, Ölçeklenme Sorununu Bu Yıl Çözemezse, Ciddi Sorun Yaşar

Crypto Trader programında Ran Neuner’e konuşan EOS Alliance kurucu ortağı ve Bitcoin vakfının şimdiki başkanı Brock Pierce, Ethereum ile ilgili açıklamalar yaptı. 2019 yılında güvenli depolama hizmetlerinin atılım yapmasını beklediğini ifade eden Pierce, bu yılın Hodl yerine buidl yılı olacağını ifade ederken; kripto para piyasalarının 2018 yılını hodl; 2017 yılını ise ‘lambo’ kelimeleri ile hatırlayacağını belirtti.

Başarılı isim, daha sonra Ethereum ile ilgili konuşurken enteresan açıklamalar yaptı. Bilindiği üzere, Ethereum’da ölçeklenebilme sorununu çözmesi beklenen ve büyük bir merakla takip edilen Constantinople güncellemesi, saptanan güvenlik açığı nedeniyle iptal edilmişti.

Pierce, Ethereum’un ölçeklenme sorununu bu yıl çözmesi gerektiğnii ifade ederken, aksi takdirde ciddi bir sorun yaşanabileceğinin altını çizdi. Başarılı yönetici, şunları söyledi:

”Ethereum bu ölçeklenme işini bu yıl da çözemezse, işte o zaman problem var demektir. Piyasalar, onların bu sorunu çözmesini beklemez, özellikle de yeni jenerasyon blockchainlerin geldiği bir ortamda bu hiçbir şekilde mümkün olmaz. EOS zaten şu anda geliştirici noktasında en iyi ikinci kripto para ve bu da, ölçeklenme sorununu çözmelerine yardımcı oluyor.”

Yeni yıl ile ilgili olarak fiyat tahmini sorulan başarılı isim, böyle şeyler yapmayı sevmediğini ancak gördüklerinden memnun olduğunu ifade ederken; şunları söyledi:

”Genelde erkenden tahminler yapmayı sevmem ancak, bu yılın sonuna kadar milyon kullancııya ulaşacak merkezi olmayan uygulamalar göreceğimiz yönünde, içimde bir his var.”

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment