Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitmain, İstanbul’daki Mağazasıyla Türkiye Pazarına Girdi

Bitcoin madencileri için cihaz üreten Bitmain’in Türkiye ve MENA bölgesindeki tek resmi distribütörü Phoenix Store, The St. Regis İstanbul’da açtığı mağaza ile Türkiye pazarına giriş yaptı. Phoenix Store CEO’su, bu adımları “kalıcı hale” getirmek istediklerini söyledi.

Bitmain’in resmi distribütörü Phoenix Store; Türkiye’deki yatırımcıları madencilik cihazları için uçtan uca çözümler, soğutma çözümleri, madenciler için kripto paraların güvenli depolanmasını ve barındırma hizmetlerini sağlayan soğuk cüzdan donanımları ile bir araya getirmeyi hedefliyor.

Phoenix Store CEO’su Phil Harvey, Türkiye’nin kripto para piyasasına en çok ilgi gösteren ülkelerden biri olduğunu söyleyip, bunun Türkiye pazarına adım atmalarında önemli bir faktör olduğunu söyledi. Phoenix Store; Bitmain’in Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki operasyonlarını da yönetiyor.

Çin’in kripto para madenciliğine karşı getirdiği kısıtlamaları değerlendiren Harvey, madencilerin Kazakistan gibi ülkelere geçtiğini ve “Türkiye’yi de bu potansiyele ve ivmeye dahil etmek” için çalışacaklarını belirtti.

Phoenix Store CEO’su, müşterilerden gelen talep doğrultusunda mağazadaki ana amaçlarının eğitim vermek olacağını ve madencilik endüstrisinin Türkiye’de anlaşılabilmesi için burada olduklarını söyledi. Mağazada bu doğrultuda çeşitli madencilik seçeneklerine dair bilgiler verilecek ve madencilik cihazları tanıtılacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!