Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitmain’den NBA Takımına Sponsorluk ve Teksas Ekonomisine 500 Milyon Dolarlık Yatırım!

Bitmain geçtiğimiz günlerde ünlü Teksas menşeli NBA takımı Houston Rockets ile sponsorluk anlaşması yaptığını duyurdu ve bunun yanı sıra ülkenin ekonomisine tamı tamına 500 milyon dolarlık yatırım yapma sözü de verdi.

Bitmain Technologies’e bağlı olarak çalışan AntPool, kripto para endüstrisinin spor için neler yapabileceğinin bir örneğini daha gözler önün serdi. South China Morning Post kaynağının aktardığı habere göre, madencilik devi ve dünyanın en büyük madencilik firması Bitmain, Houston Rockets’e sponsor oldu.

Sponsorluk anlaşmasının miktarı tam olarak belirtilmese de, anlaşma 2018-2019 sezonu için geçerli olacak. Bitmain’in ödediği miktarın yanı sıra karşılığında ne gibi bir pazarlama opsiyonu alacağı da bilinmiyor. Ancak eğer ortalık içerisinde billboard panolarında reklam verilmesi varsa, bu Çin içerisindeki 900 milyon online izleyicinin platform’un logosunu görebileceği anlamına geliyor. Buna ek olarak NBA izleyicisi olan dünyanın dört bir yanındaki kitle de AntPool ve dolayısıyla Bitmain’i duymuş olacak.

AntPool’un yurtdışı hizmetlerden sorumlu müdürü Lil Haijiao, bu tip bir öne çıkmanın kendileri için ne denli önemli olduğunu vurguladı:

”Dünya çapındaki kripto para endüstrisi evrilmeye ve gelişmeye devam ettikçe, AntPool gibi firmaların tüketicilerin kripto para birimlerini anlayıp bunları kabul etmeleri konusundaki hareketi ve dönüşümü yönlendirmesi de çok daha fazla önemli olmaya başlıyor. ”

Li açıklamasının devamında Houston Rockets takımının seçilmesinin temel etmeninin, kendilerinin ”Çin içerisindeki 1 numaralı Takım” olmasına bağladı.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment