Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Döngü Sürüyor: Kripto Para Piyasası Artış Sonrası Yine Düşüş Sürecinde

Bundan birkaç gün önce ani bir artışa geçen kripto para piyasasının şu anda genel olarak kırmızıya büründüğünü görüyoruz. Geçtiğimiz günlerde değer artışı yaşayan koinler, bu süreçte kazandıkları değerin ciddi bir kısmını kaybetmiş durumdalar. Piyasanın toplam hacmi yeniden 210 milyar dolar seviyesinin altına geriledi ki bu da son 24 saatte yaklaşık 15 milyar dolarlık bir düşüş olduğu anlamına geliyor.

6,700$ seviyesinin üstünde kalmayı başaramayan Bitcoin yüzde 3.3 oranında düşüş yaşayarak 6,450$ düzeyine kadar çekildi. Bu sefer yaşanan düşüşün biraz daha dengeli olduğunu söylemek mümkün. Bitcoin’in 6,400$ düzeyinin altına düşmesi piyasa geneline olumsuz yansıyabilir.

İyi bir süreç geçiren Ethereum, yüzde 9,70 oranında kayıp yaşayarak hafta sonu boyunca elde ettiği tüm kazanımları kaybetmiş oldu ve 213$ seviyesine geriledi.

Önde gelen altkoinlerin durumu pek iyi değil. XRP yüzde 18 civarında bir kayıp yaşamış durumda ve şu anda 0.45$ gibi bir fiyata sahip. Bundan birkaç gün önce ani bir atakla tüm piyasanın odak noktası haline gelen XRP, en ağır darbe alan koinler arasında.

EOS, Stellar ve Cardano’da yüzde 10’arlık düşüşler olduğunu görüyoruz ve bu koinlerin anlık fiyatları sırasıyla 5,19$ ve 0,23$ ve 0,07$. Bitcoin Cash son 24 saatte yüzde 6,84 civarında değer kaybı yaşayarak 442$ düzeyine düştü.

TRON, NEO ve Tezos gibi koinlerin durumu da pek iç açıcı değil. Yüzde 9’arlık kayıplar yaşayan TRON ve Tezos da piyasanın en olumsuz etkilenen koinleri arasında. NEO’nun da yüzde 6’lık bir kayıpla 17$ seviyesine çekildiğini görüyoruz.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment