Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

BitMEX, BMEX Token’ın Alım-Satımını Başlatıyor

Kripto türev borsası BitMEX, 1 yıl aradan sonra yerel token’ı BMEX’in alım satımını başlatıyor.

BitMEX 8 Kasım tarihinde resmi web sitesi üzerinde yaptığı duyuruda, 11 Kasım itibariyle BMEX’in satışa sunulacağını açıkladı. Şirket BMEX’in yatırımcılarına beraberinde pek çok avantaj getireceğini de belirtti.

İlk olarak 2021 Aralık ayında duyurulan BMEX, 2022 Şubat ayından bu yana yaklaşık 80.000 yatırımcıya Airdrop yoluyla hediye edilmiş ancak haziran ayında piyasa koşulları öne sürülerek halka arzı ertelenmişti. Ancak BitMEX 8 Kasım itibariyle borsanın likidite büyümesine katkıda bulunma ve kripto pazarlarını canlandırmak istediğini ve BMEX lansmanı için doğru zamanın geldiğini ifade etti.

BitMEX, yatırımcıların BMEX’e yatırım yaparak, alıp satarak veya stake ederek BitMEX platformu içinde ve dışında komisyon indirimleri, trade ödülleri ve para çekme komisyonlarından muaf tutulmak gibi birçok avantaja sahip olacağını açıkladı.

Geçmişte kripto türev piyasasının büyük bir bölümüne hakim olan BitMEX, şimdilerde pazar payını Binance, OKX, Bybit, ve FTX gibi diğer büyük borsalara bırakmış durumda bulunuyor.

Ayrıca BitMEX geçtiğimiz ay CEO’su Alexander Hoeptner’ın görevinden ayrıldığını duyurmuştu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!