Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

OKX CEO’sundan Binance-FTX Gerilimi Hakkında Açıklama: FTT yeni LUNA olursa kimse kazanamaz

Kripto para piyasaları Binance-FTX savaşı ile birlikte zor günler yaşamaya devam ederken, OKX CEO’su Star Xu’dan konuyla ilgili sağduyu açıklaması geldi.

Binance CEO’su CZ’nin bilanço açığı sebebiyle FTX ve Alameda Research’ü suçlaması ve elindeki FTT’leri tasfiye edeceğini açıklamasının ardından kripto para piyasaları kaosa sürüklendi. Söz konusu açıklamaları takiben FTT fiyatı %30’a yakın değer kaybı yaşadı. FTT’yi Luna’ya benzeten CZ, lobicilere şans tanımayacaklarını açıklamıştı.

Yaşanan olayların ardından açıklamalarda bulunan OKX CEO’su Star Xu her iki tarafı da sağduyulu olmaya çağırdı:

Ne yazık ki FTX başka bir LUNA olursa, Binance dahil sektördeki hiç kimse bu durumdan fayda sağlayamaz. Hem yatırımcılar hem de kanun yapıcılar, tüm endüstri hakkında biraz güven kaybedeceklerdir. Umarım CZ, FTT’yi satmayı bırakıp SBF ile yeni bir anlaşma yapmayı düşünebilir.

Taraflar arasındaki tartışmanın kripto para piyasasına zarar verdiğini belirten Xu, haklı bir serzenişte bulunuyor. Geçmişteki yaşanan krizler düşünüldüğünde, kripto para camiasının geleceği için daha yapıcı bir tutum sergilemek herkesin çıkarına olabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!