Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

BitMEX CEO’su Arthur Hayes: Bitcoin 2019 Sonunda 10 Bin Dolar

Kripto para piyasalarının en aktif ve güçlü oyuncuları arasında yer alan margin trading platformu BitMEX’in CEO’su Arthur Hayes, Bitcoin fiyatı ile ilgili yaptığı tahmini yineledi. Başarılı isim, daha önce yaptığı, Bitcoin 2019’un sonunda 10 bin dolar olacak yönündeki açıklamasının arkasında durduğunu söyledi.

Daha önce, 2018 yılının ortasında Bitcoin ile ilgili fikirler henüz bu kadar net bir şekilde olumsuza dönmemişken, 5 bin doların altına inmeden dip seviyeyi bulmuş sayılmayız diyen Hayes, aynı zamanda Ethereum ile ilgili yaptığı tahminde de haklı çıkmıştı.

Ethereum ile ilgili olarak yine geçmiş dönemde yaptığı bir açıklamada, ETH’nin değerinin iki haneli rakamlara ineceğini iddia eden Hayes, bu ön görüsünde de haklı çıkmış ve ETH, gerçekten de bir dönem 100 doların altında trade edilmişti.

Bitcoin tahmini ile ilgili olarak ise Hayes, son olarak şunları söyledi:

”Yeşil mumlar, bana kalırsa bu yılın son çeyreğinde ateşlenmeye başlayacak. Bu da, bana kalırsa piyasa için olumlu bir haber olacak ve adeta bir doping etkisi yaratacak. Bana göre Bitcoin yılı on bin dolar civarında kapatacak ki bu durum, gerçekten önemli bir psikolojik bariyerin de aşılmış olduğu anlamına geliyor. 20 bin dolar seviyeleri ise elbette ki nihai hedef olacaktır ve yara sarma, orada tamamlanacaktır. Benim tahminim bu ve arkasında duruyorum.”

Bakalım, başarılı isim bu sefer de turnayı gözünden vurabilecek mi?

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment