Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

BitMEX CEO’su Arthur Hayes, Bitcoin’in Hala Deneysel Bir Proje Olduğunu Düşünüyor

Dünyanın en popüler kripto para borsalarından birisi olup, kullanıcılara kaldıraçlı işlem seçeneği sunan BitMEX‘in CEO’su Arthur Hayes, geçtiğimiz günlerde çok ilginç açıklamalarda bulundu ve lider kripto para birimi Bitcoin‘in hala deneysel bir proje olduğunu iddia etti.

Hayes ilk olarak kripto para sektörünün nispeten küçük bir sektör olduğunu ve Bitcoin’in önümüzdeki yıllarda daha güvenli ve popüler bir kripto para olup olamayacağı konusunda belirli bir şeyin olmadığını vurguladı.

Reddit’in kurucu ortaklarından Alexis Ohanian’ın da katıldığı Unchained isimli podcast yayınında konuşan Hayes, Bitcoin’in hala deneysel bir süreçte olduğunu ve sadece zamanla bunun gerçekten başarılı olup olmayacağının anlaşılabileceğini aktardı:

”Apple’ın bilanço tablosunda, şu an konuşuyor olduğumuz endüstrinin tamamından çok daha fazla nakit para var. Bu yüzden, (kripto para sektörünün) şu an nerede ve ne aşamada olduğu önemsiz. 10 yıl içerisinde bunlar en yaygın ve hakiki varlık sınıfı olabilir mi? Belki. Bitcoin’in uzun vadede gerçekten güvenli olup olmayacağı konusunda henüz bir karara varılmadı. (Bitcoin) 10 yıla sahipti ve bu gayet iyi geçti ancak bu hala bir deney.”

Reddit kurucusu Alexis Ohanian ise Hayes’in açıklamasındaki bazı noktalara katılmadığını ve Bitcoin’in şimdiden bile gerçek bir değer saklama aracı olarak potansiyelini gösterdiğini belirtti.

Lider kripto para birimi Bitcoin son iki günlük süreçte inanılmaz bir ivme elde etti ve kendisini sonunda tekrardan 4.000 dolar üzerine atmayı da başardı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment