Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

BitMEX CEO’su: Ethereum 100 Doların Altına İnebilir

BitMEX CEO’su Arthur Hayes açıklamalar yaparak Ethereum’a yüklendi. Konuyla ilgili çok sert açıklamalar yapan Hayes, Ethereum’un hiçbir şeye yaramayan bit Shitcoin olduğunu söyledi.

Hayes, şöyle yazdı:

”Ethereum konusunda fikirlerim net. ICO piyasalarının çılgın atması ile birlikte ERC 20 uyumlu birçok token çıktı. Bu işten pek fazla anlamayan yatırımcılar da iş ayı piyasasına girince direk elindekileri çıkarma yoluna gitti. Bu da Ethereum gibi bir koinin fiyatlarında düşüşe yol açtı.”

Hayes, aynı zamanda Ethereum için yakın dönemde 100 dolar altı seviyelerin pek de imkansız olmadığını belirtirken, bu konuda dikkatli olunması gerektiğini belirtti ve şunları ekledi:

”Burada son nokta neresi olur bilemiyorum ama şu an için alıma uygun mu bilemiyorum. 100 dolar altı seviyeler bizi tekrardan 2017 bahar dönemine getirecektir. Bu düşük düzeydeki fiyatlar, bizi rahatsız edebilir. Şu an için Ethereum 3 haneliden 2 haneliye düşebilir. Bu durum beni şaşırtmaz.”

Son dönemde yaşadığı ciddi düşüşler ile manşetleri süsleyen Ethereum’un düşüşünde en çok suçlanan durumlardan birisi de hiç şüphesiz ICO piyasalarının yaşadığı başarısızlıklar. Ethereum şu anda 293 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment