Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitmex CEO’sundan Bir Tahmin Daha: BTC 2000 Dolara Kadar Düşebilir

Ayı piyasasının 18 ay boyunca sürebileceğini iddia etmesi ile kripto para piyasalarında gündeme gelen Bitcoin margin trading platformu BitMEX’in CEO’su Arthur Hayes, bir açıklama daha yaptı. Hayes, bu sefer de BTC’nin 2 bin dolara düşebileceğini iddia etti.

Hayes, daha geçtiğimiz günlerde ayı piyasasının uzunca bir süre sürebileceğini ifade ederek bir nevi tepkileri üzerine çekmişti. Bazı kişiler, Hayes’in bunu kasıtlı olarak yaptığını ve piyasayı manipüle ettiğini ifade ederken, bundan bir süre önce Bitcoin’in 2018’i 50 bin dolar seviyelerinde kapatacağını söyleyen başarılı yönetici şimdi ise bunun tam tersi yönünde bir açıklama yaparak Bitcoin’in daha fazla değer kaybedeceğini ön gördüğünü ifade ediyor.

Hayes, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

”Grafiğe baktığımda genel kanının aksine ben ciddi bir düşüş olacağını ön görüyorum. 2 bin dolar seviyeleri bana kalırsa son derece mümkün. Ancak ondan sonra ne olacağını kestirmek güç. Ayrıca yine birçok kripto para takipçisi ve analizcsiinden farklı olarak ben volalite düşüşünün hiç de iyiye işaret olduğunu düşünmüyoırum. Bence bu tehlikeli bir durum. Bitcoin’in daha fazla kişi tarafından bilinmesini sağlamak için volalite gerekiyor ve bunun kaybolması bence hiç de iyiye delalet bir şey değil.”

Daha önce 50 bin dolar tahmininden ise hiçbir şekilde bahsetmeyen Hayes’in bu yorumları, sosyal medyada ‘Bu adam piyasanın durumuna göre işine geleni söylüyor’ tarzında yorumların da yapılmasına yol açtı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment